FOTBAL  »  NATIONALA  »  ANGLIA U21 - ROMÂNIA U21 2-4

ANGLIA U21 - ROMÂNIA U21 2-4 // VIDEO Alexandru Cicâldău, copleșit: „Nu cred că voi mai trăi niciodată un asemenea meci!”

Articol de , , - Publicat sambata, 22 iunie 2019 09:00

ANGLIA U21 - ROMÂNIA U21 2-4 // Alexandru Cicâldău (21 de ani) a fost și în partida cu Anglia U21, câștigată cu 4-2, punctul de echilibru de la jumătatea terenului. La interviurile de la final, mijlocașul lui CSU Craiova a rămas uimit de intensitatea partidei. 

  • Echipa GSP, formată din Răzvan Luțac (reporter), Vlad Nedelea (reporter), Raed Krishan (foto) și Cosmin Nistor (video), e în cantonamentul naționalei din Italia și transmite de la fața locului toate detaliile despre Euro 2019.

„Nu cred că o să mai trăiesc niciodată un asemenea meci. Știam că va fi un meci pe viață și pe moarte, dar am făcut un joc colectiv și acesta a fost atuul nostru cel mai important. Încă nu suntem calificați în semifinale, ne așteaptă un meci greu.

Ce să mai spun de atmosferă? A fost minunată! Fanii au fost al 12-lea jucător, ne-au ajutat în momentele grele”, a declarat Alexandru Cicâldău, în fața reporterilor GSP.ro aflați la stadionul din Cesena. 

8a fost nota primită de Alexandru Cicâldău în Gazeta Sporturilor

EURO U21 2019 » CLASAMENT GRUPA C

c

EURO U21 2019 » PROGRAMUL GRUPEI C

18 iunie

Vineri

Luni, 24 iunie

  • 22:00 - Franța - ROMÂNIA (Cesena)
  • 22:00 - Anglia - Croația (Serravalle, San Marino)

Vezi și: VIDEO TOATE calculele pentru semifinală: suntem 95% acolo! Am simulat șansele noastre la orice alt rezultat din grupele A și B

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (8)
1212412548778418
Cosmin Barbos  •  23 Iunie 2019, 02:43

Tovarase klauz, daca aveai putintica rabdare si ascultai interviul sportivului, puteai sa remarci, daca erai nitel atent, ca sportivul nostru nu a facut declaratia analizata de dumneata. A spus:"...nu stiu daca o sa mai joc un asemenea meci in toata viata mea..." . In concluzie, cere-ti scuze lui Hagi, Cicauldau si tuturor celor care ti-au dat ceva de mancare pentru analiza facuta. Ziaristul de doi bani care a scris aceasta "stire" e vinovat de greseala facuta. Hai Romania!

firaldo
firaldo  •  22 Iunie 2019, 20:09
Postat de klauz pe 22 Iunie 2019, 10:38

Distinse academician Cicaldau, in context se spune "vreodata", nu "niciodata". Oare intelectualul fin Hagi nu va invata si gramatica la "Academie"? Eu cred ca pentru echipa ar trebui sa vorbeasca numai anternorul, nu alde Baluta, cel mai slab de pe teren, sau Cicaldau, sau oricare altul...

Deci din tot meciul asta senzational...tu asta ai retinut,asta ti-a ramas tie in minte?Greselile lui Cicaldau la interviu?Iti dai seama ce penibil esti?De asta nu te poti tu bucura de un rezultat senzational pentru ca Cicaldau a spus ce a spus?Tu esti pe treaba ta boss?

869617819895184
Ioana Ioana  •  22 Iunie 2019, 17:18

esti prost ,e corect gramatical ? oare GEORGE CALINESCU stia sa dea cu sutul in minge ,sau daca te duci la un mecanic te intereseaza sa vorbeasca corect gramatical sa sa iti faca bine masina ? intr-o tara in care premierul e o analfabeta ,cineva (destept in cap) critica un jucator care a depus un efort mare ,e obosit ,bucuros si nu-i pasa chiar asa mult de gramatica

Vezi toate comentariile (8)
Comentează