FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA

VIDEO Alexandru Cicâldău le dă peste nas contestatarilor: „Asta ne va duce la Campionatul European”

Alexandru Cicâldău, fost mijlocaș la CSU Craiova și Farul
Alexandru Cicâldău, fost mijlocaș la CSU Craiova și Farul

Articol de , - Publicat luni, 20 martie 2023 15:56

Alexandru Cicâldău a fost chemat de Edi Iordănescu pentru meciurile cu Andorra și Belarus, dublă pe care speră ca naționala să o câștige. Deși s-a discutat mult pe seama convocării sale în momentul în care a ajuns în Emirate, la Ittihad Kalba, mijlocașul a fost convins că selecționerul va miza pe el. 

„Mă bucur că sunt sănătos și că am venit la națională. Sunt gata de treabă. Mă așteptam să fiu chemat, de 4-5 ani de când am fost prima dată, e targetul meu, să nu lipsesc de la nicio convocare, vreau să-mi ajut țara. 

Camora, OUT de la națională? » Ce șanse are să joace cu Andorra și Belarus, după ce s-a accidentat aseară
EURO 2024
Camora, OUT de la națională? » Ce șanse are să joace cu Andorra și Belarus, după ce s-a accidentat aseară

Nu m-am temut că dacă merg acolo pierd naționala. Știu ceea ce pot. Am mare încredere în mine. E o mândrie să fiu aici, un vis devenit realitate, dar și o presiune”, a zis Alex Cicâldău. 

„Să nu băgăm în seamă pesimiștii”

Mijlocașul cu 28 de meciuri în echipa națională speră într-un start cu 6 puncte pentru România. Nu pleacă urechea spre pesimiști, cei care nu cred în șansele echipei naționale la calificare și crede că forța grupului va duce România la Euro. 

„Trebuie să ne concentrăm pe noi, să luăm fiecare meci în parte, e foarte important să începem cu dreptul. Nu cred că trebuie băgat în seamă orice om care nu ne dă șanse. Forța grupului o să ne califice la Euro. Ar fi încă un vis devenit realitate. Toți ne dorim asta. Dacă ne facem jocul, o să avem rezultatele dorite”, a mai zis Cicâldău. 

Urmăresc Liga 1. E un campionat strâns, poate cel mai strâns de până acum. Cel mai bun să câștige! Țin cu Farul și Craiova, care e mai bună, să ia campionatul. Meciul de aseară nu l-am văzut. Play-off-ul e foarte strâns, toate echipele au arătat că au valoare
Alexandru Cicâldău 

CITEȘTE ȘI ALTE ȘTIRI DESPRE ECHIPA NAȚIONALĂ: 

Episodul care l-a compromis pe Andrei Ivan » Gazeta a aflat din surse federale de ce nu a fost convocat la națională

Program controversat la națională: Edi Iordănescu îi trimite pe jucători să dea probe de sânge, apoi îi pune la teste fizice!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
grigs1981
grigs1981  •  20 Martie 2023, 18:24

S-ar putea califica Nationala fara Ianis Hagi?!Nu-mi vine sa cred!!!

Vezi toate comentariile (1)
Comentează