FOTBAL  »  NATIONALA  »  EURO U21

Alexandru Pașcanu dezvăluie care este atuul României, înainte de meciul cu Ungaria: „Ăsta este plusul nostru”

Alexandru Pașcanu // foto: captură FRF TV
Alexandru Pașcanu // foto: captură FRF TV

Articol de GSP - Publicat vineri, 26 martie 2021 15:43 / Actualizat vineri, 26 martie 2021 20:17

Alexandru Pașcanu (22 de ani) nu concepe ca reprezentativa U21 a României să rateze victoria cu Ungaria în al doilea meci din grupele Campionatului European. 

  • Ungaria U21 - România U21 se joacă sâmbătă, 27 martie, de la ora 19:00.

După 1-1 în primul meci, cu Olanda, tinerii „tricolori” speră să câștige cu Ungaria, astfel încât să păstreze șanse bune de a se califica în fazele eliminatorii. Stoperul Alexandru Pașcanu spune că o atitudine similară cu cea pe care au avut-o cu Olanda ar ajuta România să obțină victoria. Totodată, admite că absența suporterilor îl doare. 

Alexandru Pașcanu: „Am arătat ce înseamnă spiritul de a fi român”

„Sperăm că va fi o victorie, mergem cu gândul la victorie și știm că este cel mai important meci de până acum. Ne trebuie cele 3 puncte, pentru asta vom lupta. Trebuie să ne gândim la meciul ăsta, cele 3 puncte sunt foarte importante și pot să ne dea un meci final în care putem visa din nou la o calificare. Noi la asta ne gândim, următorul meci e cel mai important și trebuie să luptăm pe teren, așa cum am făcut-o și cu Olanda, și să câștigăm.

S-a văzut și în meciul cu Olanda că am avut un spirit de echipă foarte bun, a trebuit să suferim în multe momente ale jocului și am făcut-o. Nu am câștigat, dar cred că am luptat ca o echipă și am arătat ce înseamnă spiritul de a fi român, de a lupta pentru fiecare minge și în fiecare moment. Ne-am ajutat unii pe alții, ăsta este plusul nostru și trebuie să îl menținem

Sunt sigur că dacă vom da totul și vom avea aceeași atitudine, o să putem să îi învingem. Nu o să fie un meci ușor, probabil chiar mai greu decât cel cu Olanda, Ungaria o să fie o echipă arțăgoasă, grea, dar sunt sigur că dacă vom păstra aceeași atitudine vom putea scoate ce vrem”, a declarat fundașul român. 

Ne lipsesc foarte mult fanii, mă doare pentru că amintirile din Italia cu suporterii de acolo (n.r. - la EURO U21 din 2019) o să le am pentru totdeauna. Din păcate, asta este situația, toată lumea trebuie să se adapteze și trebuie să o facem și noi. Ne vor lipsi pe stadion, dar știu că se vor uita la televizor, ne vor susține. Avem încredere în forțele noastre, că putem să îi facem din nou mândri.

Degeaba am făcut un meci bun cu Olanda, dacă nu reușim să batem Ungaria. Trebuie să ne gândim doar la acest meci, toată concentrarea trebuie să fie pe acest meci.
- Alexandru Pașcanu, România U21

Mai multe știri despre România U21:

Adrian Mutu, optimist înainte de meciul cu Ungaria: „Va fi un derby, dar suntem echipa mai valoroasă”

Adrian Mutu e nașul maghiarilor » Zoltan Gera, selecționerul Ungariei U21, palmares extrem de slab în fața României

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Close