FOTBAL  »  NATIONALA  »  PARAGUAY-ROMÂNIA 2-0

Am fugit de poarta lor :D » Cîte un singur şut pe repriză într-un meci care chiar avea miză

Alexe nu a reuşit să pună în pericol poarta paraguayenilor
Alexe nu a reuşit să pună în pericol poarta paraguayenilor

Articol de GSP - Publicat duminica, 12 iunie 2011 00:00 / Actualizat duminica, 12 iunie 2011 10:41

Prima repriză a "tricolorilor" a fost una extrem de proastă. Am avut un singur şut pe poartă timp de 45 de minute, prin Giurgiu (35), al cărui lob a fost scos de sub transversală de Villar!

Zicu a trimis şi el spre spaţiul apărat de Villar, în minutul 45, după o lovitură liberă bătută cu schemă de pe stînga: mai mulţi jucători au atacat poarta, iar golgeterul Ligii 1 a apărut excelent pe zonă centrală, la 12-13 metri, dar reluarea a fost un fel de semiluft, pe lîngă. Au fost singurele noastre acţiuni cît de cît importante!

Sud americanii, au marcat două goluri prin Valdez (2), respectiv Roque Santa Cruz (29), şi au avut alte trei ocazii imense. În minutul 6 Riveros a rămas singur în apropierea porţii noastre şi a reluat din întoarcere, puţin peste. Valdez (18) a şutat o dată direct în braţele lui Pantilimon, pentru ca apoi (44) să rămînă singur cu timişoreanul, însă am avut noroc deoarece şi-a preluat mingea prea lung.

Abia în partea a doua a meciului românii au lăsat senzaţia că ştiu miza acestei partide, urcarea în urna a treia valorică pentru tragerea la sorţi a preliminariilor de Mondiale. Dar pentru asta aveam nevoi de victorie.

Alexe (49), Latovlevici (56), Cr. Tănase (64) Torje (66, 73) şi Sînmărtean (85) au fost în situaţii bune, dar ori nu au nimerit poarta, ori au fost blocaţi în ultimul moment. Surdu chiar a reuşit să marcheze, cap din mijlocul careului, dar golul a fost anulat. În cele din urmă am reuşit şi cel de-al doilea şut pe spaţiul porţii, în minutul 89, cînd Alexe a trimis de la marginea careului direct în braţele portarului.

Gazdele puteau marca al treilea gol în minutul 87, după o greşeală copilărească a lui Rîpă, dar am avut noroc că Marecos a preferat să tragă în loc să paseze şi chiar dacă l-a bătut pe Tătăruşanu, nu a prins poarta.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (2)
pohfala
pohfala  •  12 Iunie 2011, 08:42

si acum se vede din nou gresala de a-l sabota pe Razvanel; nu cred ca am fi pierdut cu el pe banca, Fane Iovan fiind orice, numai antrenor nu.

ligax
ligax  •  12 Iunie 2011, 03:38

Probabil nu au aflat ca meciul avea miza, probabil au crezut ca merg in Paraguay la shopping...

Vezi toate comentariile (2)
Comentează