FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA - IRLANDA DE NORD

Ambasada Marii Britanii îi avertizează pe fanii nord-irlandezi care vin la Bucureşti: "Aveţi grijă la hoţii de buzunare şi nu beţi apă de la robinet"

Articol de GSP - Publicat marti, 11 noiembrie 2014 00:00 / Actualizat marti, 11 noiembrie 2014 16:08

România întîlneşte vineri, de la ora 21:45, în direct la TVR 1 şi liveTEXT pe GSP.RO, naţionala Irlandei de Nord, liderul la zi din grupa F de calificare la Euro 2016. 

Înaintea acestui meci, Ambasada Marii Britanii de la Bucureşti a scris pe site-ul oficial o serie de sfaturi pentru fanii nord-irlandezi care vor susţine naţionala lor la Bucureşti.

"Lasaţi paşapoartele la hotel, pentru a fi în siguranţă şi folosiţi un alt act de identificare, cum ar fi permisul de conducere sau o copie a paşaportului".

"Taxiurile galbene din Bucureşti trebuie să aibă lista tarifelor pe uşa maşinii, unde trebuie să fie scris şi numele companiei. Se întîmplă des ca vizitatorii străini să fie păcăliţi de taximetrişti". 

"Alcoolul nu este permis. Fanii care apar băuţi nu vor fi lăsaţi să intre. Băutul pe străzi este interzis, în caz contrar puteţi fi amendaţi cu 50 de euro".

"Urinatul în public este sancţionat".

"Cîntatul după ora 22:00 pe străzi este considerat disturbare a liniştii publice şi puteţi fi arestaţi"

"Atenţie la hoţii de buzunare din Bucureşti şi alte oraşe din România, mai ales în preajma bancomatelor, în mijloacele de transport în comun şi cel mai des, în aeroport".

"Grupuri organizate, cel mai des formate din copii, va pot ataca. Cea mai cunoscută metodă este aceea a distragerii atenţiei, timp în care în general copiii vor încerca să vă fure ceasurile sau bijuteriile din buzunare, de la gît sau de la încheietură".

"Nu e recomandat să beţi apă de la robinet".

VEZI AICI TOATE SFATURILE DE PE SITE-UL AMBASADEI!

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (42)
borat101
borat101  •  12 Noiembrie 2014, 06:23
Postat de sslr pe 12 Noiembrie 2014, 00:14

dupa ce am intrat pe site-ul ambasadei, am verificat si articolul asta daca are autor. nici o surpriza! nationalistii de bodega sa puna mana sa citeasca indrumarile adresate n-irlandezilor si sa nu se mai lase dusi de nas. nu de alta dar li se recomanda sa vina fara arme la meci, sa nu isi faca nevoile in public; sunt avertizati ca drogurile si agresiunile sexuale sunt 'luate in serios' etc... cat despre grupuri de copii nimic, ci de grupuri care includ si copii! daca si limba engleza va chinuie... asta spune totul despre voi ca ziaristi!

nu ai ce sa le faci. Copii comunistilor ti'o trinteste imediat cu cio.r.d.eala de penibilitate cu scuza scuzelor: tu daca ai fi fost "educat" in Romania pe pile, shpaga si diplome copy paste ....cum ai fi tradus?

borat101
borat101  •  12 Noiembrie 2014, 06:00
Postat de dany.tm pe 12 Noiembrie 2014, 03:23

un lucru foarte important au omis cei de la ambasada...daca vreti sa prindeti hotii,ii gasiti la Palatul Parlamentului...

Asta trebuie sa fie gluma ultimilor 20+ ani.

dany.tm
dany.tm  •  12 Noiembrie 2014, 03:23

un lucru foarte important au omis cei de la ambasada...daca vreti sa prindeti hotii,ii gasiti la Palatul Parlamentului...

Vezi toate comentariile (42)
Comentează