FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA - UNGARIA, SÎMBĂTĂ, ORA 19:00, ÎN DIRECT PE TVR 1, LIVETEXT PE GSP.RO

Ameninţat cu moartea! » Cine e arbitrul care va oficia partida România - Ungaria

Articol de - Publicat joi, 09 octombrie 2014 00:00 / Actualizat miercuri, 08 octombrie 2014 21:48

Scoţianul William Collum e un arbitru controversat în fotbalul britanic, fiind în dese rînduri atacat dur de suporterii lui Celtic.

După umilinţa suferită cu Olanda la Bucureşti în preliminariile trecute, 1-4, cu Craig Thomson la centru, încă un scoţian, William Collum, va oficia o partidă a "tricolorilor". El va fi însoţit de asistenţii William Conquer şi Graham Chambers.

Şi-a supărat elevii
Collum, 35 de ani, are profilul unui arbitru controversat în Scoţia, mai ales printre fanii lui Celtic, de la care a primit ameninţări cu moartea în mai multe rînduri. A fost acuzat că ar face jocurile celor de la Rangers, în perioada în care aceştia evoluau în prima ligă, din cauza preferinţelor religioase.

După un Celtic - Kilmarnock (0-1) în urmă cu două sezoane, poliţia a pornit o anchetă din cauza mesajelor pe care Collum le primea pe mail de la fani. Profesor de religie la o şcoală locală, "centralul" a primit o ameninţare chiar de la una dintre elevele sale de clasa a şaptea.

Nu poartă noroc
Arbitrul nu se află la primul contact cu fotbalul românesc: a oficiat două partide ale CFR-ului şi una a Oţelului în grupele Ligii. Nici una dintre cele două formaţii nu a reuşit să se impună cu William Collum la centru. Acesta s-a aflat la centrul finalei Campionatului European U19, Germania - Italia, în 2008.

Meciurile echipelor româneşti cu William Collum la centru
Sezon: Meci Scor
2010-2011: AS Roma - CFR Cluj 1-1
2011-2012: FC Basel - Oţelul 2-1
2012-2013: CFR - Galatasaray 1-3

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (1)
dtdr
dtdr  •  09 Octombrie 2014, 19:57

La nici unul din aceste meciuri, arbitrului nu i s-a putut reprosa influentarea rezultatului. DOMNILOR LASATI ARBITRII, UITATI-VA LA MECI ( daca pricepeti fenomenul ) SI CRITICATI-I PE CEI CARE AR TREBUI SA CONDUCA ACEST SPORT SI IN AFARA DE FAPTUL CA FURA SI FAC AVERI, NU-I INTERESEAZA NIMIC !!

Vezi toate comentariile (1)
Comentează