FOTBAL  »  NATIONALA  »  PREŞEDINŢII FEDERAŢIILOR

ANALIZĂ GSP Fotbalişti, oameni de afaceri, avocaţi şi...Burleanu! Ei sunt şefii din Europa

foto: Alex Nicodim
foto: Alex Nicodim

Articol de GSP - Publicat miercuri, 20 iulie 2016 01:00

Aşa arată tabloul preşedinţilor celor mai importante federaţii din Europa, cu Răzvan Burleanu printre puţinii cu ştiinţe politice şi fără nimic notabil realizat în fotbal.

Şeful FRF a făcut carieră în administraţia locală, dar şi în politică, a lucrat în Administraţia Prezidenţială şi a absolvit Facultatea de Ştiinţe Politice din cadrul Şcolii Naţionale de Studii Politice şi Administrative.

Extrem de puţini sunt cei proveniţi din zona politicului. Cel mai bun exemplu este cel al preşedintelui federaţiei germane.

Contrastul este evident când vine vorba despre adversara principala din preliminarii, Polonia. Zbigniew Boniek este un fost fotbalist uriaş, iar impactul pe care îl produce s-a văzut pe timpul Campionatului European când a fost căutat constant de camerele TV.

În Gazeta Sporturilor din zori la chioşcuri şi acum pe platforma Gazeta Digitală poţi găsi toate informaţiile despre preşedinţii celor mai importante 20 de naţionale şi care este secretul Portugaliei, noua campioană europeană.

Alte materiale EXCLUSIV PRINT:

√ ANALIZĂ Ce au croaţii şi noi nu? Steaua l-a vândut pe Chipciu pentru 3 milioane, Dinamo Zagreb pe Pjaca la Juventus pentru 22,5 milioane

√ Îl pun pe fugă? Dinamo s-a înţeles cu un jucător pentru doi ani! Între timp, roş-albii i-au propus doar un an şi au mai adus un fotbalist pe acelaşi post

√ Mergeţi pe mâna noastră! Pariuri din preliminariile Ligii

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (11)
ray51
ray51  •  21 Iulie 2016, 11:07

Va rog (daca aveti bun simt) nu mai publicati nici un rand despre acest Burleanu. Marginalizandu-l (dar pandindu-i miscarile unduioase privind banii si parcursul lor) poate va intelege ca e timpul sa iasa din schema FRF-ului (poate vrea si asta o renta viagera pe viata!).

englezu
englezu  •  20 Iulie 2016, 11:11

Sărmana Românie ! Nu a ajuns ca totul este la pământ, trebuiau să distrugă si fotbalul românesc ! Cine ne mai salvează ?

989442144408098
Suciu Mihai  •  20 Iulie 2016, 09:21

Articolul are relevanta 0. Conteaza putin cine este presedintele federatiei atata timp cat nationala produce rezultate si federatia este stabila financiar restul sunt glume. Pentru Burleanu preliminariile 2018 vor fi meciurile decisive de care se agata tot mandatul sau.

Vezi toate comentariile (11)
Comentează