FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA U19 - SUEDIA U19 2-1

Analiza selecționerului U19 Adrian Boingiu după succesul cu Suedia! Ce îl pune pe gânduri + ce spune despre finala cu Ucraina

Articol de - Publicat sambata, 24 martie 2018 22:22

Selecționerul Adrian Boingiu are temele făcute pentru partida cu Ucraina de marți. Victoria cu Suedia de azi, scor 2-1, îi dă două șanse României U19 să se califice la EURO. Ce trebuie să facă? Să nu piardă și merge în Finlanda!

"Am trăit așa cum se trăiesc jocuri în care treci de la agonie la extaz. Epuizant, fizic și psihic. Mulțumim publicului că a fost alături de noi. Era neplăcut să nu câștigăm, chiar dacă și cu un egal rămânem în cărți. Am reușit două succese, însă marți jucăm finala în care avem două șanse din trei.

Trebuie să recuperăm jucătorii, o să ne gândim și cum să-l înlocuim pe Dima. E o pierdere mare. Ucraina a câștigat în 30 de secunde nu doar un meci și șansa unei calificări.

E o echipă arțăgoasă, o echipă care pune mari probleme. Le mulțumim seniorilor pentru mesaje. Contează mult de tot. Ne ajuta mult mai mult dacă jucam pe un teren uscat. Avem calitate tehnică, dar terenul a fost la un nivel care ne-a permis să arătăm ceea ce putem", a zis Adrian Boingiu.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (1)
ray51
ray51  •  25 Martie 2018, 13:20

Sfat: d-le Boingiu trasati sarcina jucatorilor sa faca presing avansat. Este o sansa in plus sa-i dranjati mult pe ucrainieni. Succes! Cred in aceasta echipa a Romaniei U19.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează
Close