FOTBAL  »  NATIONALA  »   FRF

Anamaria Prodan și-a anunțat candidatura pentru alegerile FRF din 2018: "Cred că pot aduce schimbarea!"

Anamaria Prodan se gândește deja la șefia FRF
Anamaria Prodan se gândește deja la șefia FRF

Articol de - Publicat vineri, 14 octombrie 2016 00:00

Anamaria Prodan este prima persoană din fotbal care și-a anunțat oficial candidatura pentru postul de președinte la alegerile FRF din 2018.

Soția antrenorului Stelei e decisă să intre în luptă pentru a obține postul de șef al fotbalului românesc! "O să candidez! Am rămas copilul ăla rebel, revoluționar, care crede într-o schimbare. Am crezut mult în Burleanu, aveam alte așteptări. Au întârziat să apară schimbările, am zis să încerc eu. Deci da, voi candida!" a fost mesajul transmis de Anamaria Prodan la televiziunea sportro.

Dar aceasta nu este la prima tentativă: "Eu am vrut să candidez când a participat şi Burleanu. Să-l întrebați pe Mircea Sandu! Am fost în birou la el și i-am spus că vreau să candidez".

Întrebată de reporterii Gazetei dacă îi e teamă să candideze mai ales împotriva lui Burleanu, ținând cont de ce a pățit Gică Popescu, Anamaria Prodan a declarat: "Dacă Popescu nu pățea ce a pățit, era președintele Federației și nu exista concurent. Burleanu a câștigat pentru că noi l-am votat, l-am susținut și am crezut în schimbare. A câștigat pentru că a adus speranța că putem să avem ceva curat. Dacă aș putea să vorbesc vreodată cu Burleanu față în față l-aș întreba despre cazul Buzău, despre cazurile jucătorilor care au jucat la pariuri, despre insolvență. De ce în mandatul ăsta se întâmplă atât de multe lucruri? De ce n-a putut să taie în carne vie, cu toate riscurile de pe pământ? De ce nu a făcut ce a promis?!".

Totuși în urmă cu o lună, agentul de jucători avea altă părere și declara că nu intră în cursă de teamă! "Pentru că am ajuns la un nivel atât de jos încât poate aș fi lașă și mi-ar fi frică de un eșec. Pentru că nu s-a tăiat răul din timp și cred că s-a ramificat. Eu cred cu tărie că Burleanu și Bodescu au încercat cu disperare să aplice cu ce-au venit în campanie, dar n-au avut forță și n-au fost susținuți. Burleanu așa, în esență, e un tip care nu e pe lângă subiect, cum au fost foarte mulți, dar n-a avut suficient curaj", spunea Ana pentru Gazetă.

"Va fi foarte ciudat pentru că eu voi fi președinte și voi fi nevasta antrenorului echipei naționale. N-are nicio legătura asta cu profesionalismul, cu seriozitatea, cu dorința de a fi cel mai bun! Cred că întotdeauna chestia asta a adus un plus de orice vreți dumneavoastră la echipele unde am lucrat împreună"
Anamaria Prodan

DE CINE SE VORBEȘTE CĂ VA MAI CANDIDA

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează