FOTBAL  »  NATIONALA  »  ANDORRA - ROMÂNIA 0-2

VIDEO Ce tricou și-a dorit Sorescu când era copil: „E cu o echipă din Rusia, dar mă bucur că-l am” + Gestul de la finalul meciului cu Andorra

Sorescu a mai jucat în banda stângă la națională, în șase partide, dar ca mijlocaș sau ca aripă, nu ca fundaș
Sorescu a mai jucat în banda stângă la națională, în șase partide, dar ca mijlocaș sau ca aripă, nu ca fundaș

Articol de - Publicat duminica, 26 martie 2023 06:59 / Actualizat duminica, 26 martie 2023 09:36

Deian Sorescu este în plină reconversie profesională. Pe vremea când era căpitanul lui Dinamo, a fost trecut de la aripă dreapta pe postul de fundaș dreapta, detaliu ce l-a propulsat și la echipa națională. Acum, fotbalistul celor de la FCSB a fost fundaș stânga de conjunctură pentru România, la victoria 2-0 cu Andorra.

  • Reporterul GSP Eduard Apostol și fotoreporterul Cristi Preda sunt în Andorra și transmit cele mai importante informații

„Nici eu nu mă așteptam! Glumesc, am tot vorbit înaintea meciului, știam situația. Îmi pare rău de colegii care au simțit ceva la picioare, repet, o mai spun, atât timp cât voi putea, voi juca pe orice post sunt solicitat. Eu zic că a fost bine. 

Mai puțin important cine pe ce post joacă. Important e să ne strângem și să căutăm victoria la orice meci", a explicat fotbalistul de 25 de ani.

Tricoul lui Gigel Bucur

La finalul partidei din Andorra, bănățeanul i-a oferit tricoul unei rude, unchiul său stabilit în Spania, apoi a fost generos. Un puști, sosit cu familia din Catalonia, a avut un banner prin care-i solicita tricoul lui Cicâldău. 

Tatăl copilului i-a solicitat lui Deian să-i transmită mesajul colegului de la națională. „O să-i spun! Vrei tricoul meu? Îl am doar pe ăsta, de antrenament. Poftim! Ia-l!", s-a întors Sorescu din drumul spre vestiare. Tatăl băiatului era emoționat: „Mulțumesc! Să știi că ai făcut cea mai bună alegere că te-ai întors în țară, la Steaua (n.r. - FCSB)”.

Chestionat vizavi de ce tricoul își dorea când era copil, Deian Sorescu, bănățean get-beget, a făcut o incursiune în amintiri: „Îmi doream tricoul lui Gigel Bucur, din perioada când juca la Poli Timișoara. Mai ales că jucam pe același post. 

Am reușit să fac rost de un tricou al lui, acum câțiva ani, e cu o echipă din Rusia (n.r. - de la Kuban Krasnodar), dar mă bucur că-l am. I-am oferit tricoul de joc unchiului meu din Spania, îi promisesem”. 

Da, n-am dat gol în superioritate numerică împotriva unei naționale... Dar fotbalul s-a schimbat, nu mai e cum era acum 20-30 de ani. Dar hai să ne bucurăm pentru victorie! Chiar dacă a fost un adversar ușor, a fost un prim duel pe care l-am trecut cu brio. Nu vom lua Belarusul de sus 

- Deian Sorescu, fundaș România

10 meciuria adunat Sorescu la naționala României

Citește și:

Viorel Moldovan și Florin Răducioiu îl trag la răspundere pe Edi Iordănescu: „Totul era în favoarea ta, dar tu faci schimbări defensive”
ANDORRA - ROMÂNIA 0-2
Viorel Moldovan și Florin Răducioiu îl trag la răspundere pe Edi Iordănescu: „Totul era în favoarea ta, dar tu faci schimbări defensive”
„Nu e OK ce s-a întâmplat” » Edi Iordănescu își „urechează” jucătorii: „Nu vreau să se mai repete”
ANDORRA - ROMÂNIA 0-2
„Nu e OK ce s-a întâmplat” » Edi Iordănescu își „urechează” jucătorii: „Nu vreau să se mai repete”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
capatana
capatana  •  26 Martie 2023, 11:29

Vai de mama de om, parca erau la taiat de coceni. Ce sa-i ceri lui ***?

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează