FOTBAL  »  NATIONALA  »  ANDORRA - ROMÂNIA 0-2

Adrian Mutu a lăudat 3 „tricolori”: „Ei au fost cei mai buni jucători de la noi”

Adrian Mutu a remarcat 3 jucători români: Dennis Man, Denis Alibec și Radu Drăgușin. Primii doi au marcat golurile României, al treilea a fost în premieră titular și integralist la națională/ foto: Cristi Preda (GSP) +24   FOTO
Adrian Mutu a remarcat 3 jucători români: Dennis Man, Denis Alibec și Radu Drăgușin. Primii doi au marcat golurile României, al treilea a fost în premieră titular și integralist la națională/ foto: Cristi Preda (GSP)

Articol de - Publicat duminica, 26 martie 2023 07:36 / Actualizat duminica, 26 martie 2023 07:41

Adrian Mutu (44 de ani), antrenorul Rapidului și fostul mare atacant al României, a analizat victoria „tricolorilor” cu Andorra, scor 2-0, în primul meci din preliminariile EURO 2024.

  • România - Belarus are loc pe 28 martie, de la 21:45. Meciul va fi live TEXT pe GSP.ro și televizat pe Prima TV

Adrian Mutu a remarcat 3 jucători români: Dennis Man, Denis Alibec și Radu Drăgușin. Primii doi au marcat golurile României, al treilea a fost în premieră titular și integralist la națională.

Laude pentru Radu Drăgușin: „O prezență atletică, un stoper modern” + „A învățat șmecheria fotbalistică în Italia”
ANDORRA - ROMÂNIA 0-2
Laude pentru Radu Drăgușin: „O prezență atletică, un stoper modern” + „A învățat șmecheria fotbalistică în Italia”

Remarcații lui Adrian Mutu, după Andorra - România 0-2: „Ei au fost cei mai buni”

„A fost un meci foarte bun din partea noastră. Andorra mi s-a părut o echipă foarte slabă. A încercat să facă un joc murdar. Băieții noștri au intrat în jocul lor în primele 30 de minute. Am părut puțin disperați să dăm primul gol. Ăsta a fost singurul lucru negativ. Scorul este unul bun. 

Cred că Man, Alibec şi Drăguşin au fost cei mai buni jucători de la noi. Andorra a fost o echipă extrem de slabă, nu au ajuns la poarta noastră în primele 70 de minute. La Drăgușin se vede că joacă şi că a căpătat o şmecherie fotbalistică. Am văzut unele lucruri care mi-au plăcut la el.

Man s-a descurcat foarte bine pe un post care nu e al lui (nr. - extremă stânga). Ambele goluri au fost frumoase. Şi al lui Alibec. Răzvan Marin a dat o pasă frumoasă. Andorra nu a făcut nimic altceva decât să distrugă meciul”, a declarat Adrian Mutu după meci, la Antena 1.

VIDEO. Radu Drăgușin: „Trebuie să știu să gestionez momentul”

FOTO. Cele mai tari imagini de la Andorra - România, prin obiectivul fotoreporterului GSP Cristi Preda

+20 FOTO

Citește și:

Viorel Moldovan și Florin Răducioiu îl trag la răspundere pe Edi Iordănescu: „Totul era în favoarea ta, dar tu faci schimbări defensive”
ANDORRA - ROMÂNIA 0-2
Viorel Moldovan și Florin Răducioiu îl trag la răspundere pe Edi Iordănescu: „Totul era în favoarea ta, dar tu faci schimbări defensive”
Ei au salvat onoarea „tricolorilor” în Andorra: 3 fotbaliști au primit nota 7 » Cine a „trecut clasa” cu greu
Andorra - România 0-2
Ei au salvat onoarea „tricolorilor” în Andorra: 3 fotbaliști au primit nota 7 » Cine a „trecut clasa” cu greu

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (3)
Ernest20
Ernest20  •  26 Martie 2023, 15:43

MUTULEEEEE !!! Ai uitat de Burcă . ANTENA SPORT i-a dat cea mai mare notă - 7,6 dintre jucătorii României . A ... scuze pentru tine nu are importanță fiindcă e de la CFR CLUJ cu care cu chiu cu vai ați scos cu ajutorul arbitrului de centru și a VAR-ului UN PUNCT . Da , da , te înțeleg ...

mr90
mr90  •  26 Martie 2023, 11:29

Sa nu exageram ... Drăgușin a fost depasit complet in repriza 2, nu cred ca are, inca, valoare de echipa nationala.

brera30
brera30  •  26 Martie 2023, 10:38

Dacă am ajuns sa lăudam in felul acesta după in meci cu Andorra…e clar. Sa nu mai punem și comentatorii de aseară, îl lăudau pe Morutan din orice, chiar dacă nu atingea mingea.

Vezi toate comentariile (3)
Comentează