FOTBAL  »  NATIONALA  »  PROBLEME MEDICALE

Andrei Burcă a părăsit lotul echipei naționale » Ce accidentare a suferit

Andrei Burcă, în cantonamentul naționalei // foto: frf.ro
Andrei Burcă, în cantonamentul naționalei // foto: frf.ro

Articol de GSP - Publicat duminica, 30 mai 2021 08:38 / Actualizat duminica, 30 mai 2021 09:25

Andrei Burcă (28 de ani), convocat de Mirel Rădoi pentru meciurile amicale ale naționalei cu Georgia (2 iunie) și Anglia (6 iunie), a părăsit lotul „tricolorilor” din cauza unei accidentări suferite la antrenamente.

Proaspăt campion al României alături de CFR Cluj, Burcă a primit o veste proastă chiar înainte de începutul verii în care speră să prindă un transfer în străinătate.

Stoperul de la CFR a suferit o entorsă la nivelul genunchiului drept, anunță FRF. Accidentare îl face indisponibil pentru meciurile amicale contra Georgiei și Angliei, astfel că Andrei va părăsi astăzi, 30 mai, cantonamentul „tricolorilor”.

Andrei Burcă, înlocuit cu Iulian Cristea

Locul lui Andrei Burcă în lotul României a fost luat de Iulian Cristea, fundaș central la FCSB.

Din lotul României a ieșit și Nicușor Bancu, care s-a accidentat la ultimul meci al Craiovei din acest sezon. Căpitanul „leilor” a fost înlocuit cu Mario Camora, fundaș stânga la CFR Cluj.

Andrei Burcă a jucat în 44 de meciuri în toate competițiile la CFR Cluj în acest sezon, adunând două goluri și două pase decisive. Burcă este cel mai valoros fotbalist al campioanei României, fiind cotat la 2,5 milioane de euro de către Transfermarkt.com.

Citește mai multe știri de actualitate:

Bătaie generală după barajul de promovare în Liga 2! Golul marcat la ultima fază a pornit o avalanșă de pumni și picioare

Adrian Mutu s-a lovit de primul refuz la FC U Craiova: „Rămân în București”

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (4)
talpaiadului
talpaiadului  •  31 Mai 2021, 03:00
Postat de gabonne pe 30 Mai 2021, 09:41

Mirel nu are cumva entorsa?sa fie chemat inlocuitorul gege

Mirel l-a delegat pe nasu' Gigi sa dea bac-ul in locul lui, pentru a nu ramane repetent si anul acesta...

1618597915124142
Alexandru Chis  •  30 Mai 2021, 12:59

Jucatorii in varsta ai CFR au o uzura fizica avansata, astfel ca sa se astepte ca si alti jucatori varstnici sa clacheze pentru ca au rezistat cu greu la solicitarile - din trei in trei zile - la care au fost supusi, chiar daca Iordanescu a spus ca "i-a rotit"!

csaba
csaba  •  30 Mai 2021, 12:38

Dacă mai băgați mulți simulatori de la steluța gigi o să pierdem toate meciurile !!!

Vezi toate comentariile (4)
Comentează