FOTBAL  »  NATIONALA  »  ELVEȚIA - ROMÂNIA 2-2

„Mihăilă e nebun! S-a aruncat și a făcut întindere!” » Dezvăluiri despre eroul României

Valentin Mihăilă, sărbătorind unul dintre goluri / Captură Prima Sport +49   FOTO
Valentin Mihăilă, sărbătorind unul dintre goluri / Captură Prima Sport

Articol de - Publicat marti, 20 iunie 2023 00:24 / Actualizat marti, 20 iunie 2023 01:51

Elveția - România 2-2. Andrei Burcă, fundașul primei reprezentative, a comentat finalul incredibil de la Lucerna, cu „tricolorii” obținând in-extremis un punct după „dubla” lui Valentin Mihăilă. 

  • S-au mai jucat în grupa României: Belarus - Kosovo 2-1 și Israel - Andorra 2-1. 
  • „Tricolorii” ocupă în acest moment poziția secundă în grupa I, sub Elveția. Primele două clasate se califică direct la Campionatul European de anul viitor, competiție găzduită de Germania.

„Mister (n.r. - Edi Iordănescu) n-a lăudat degeaba naționala Elveției. Joacă incredibil, pasează incredibil. Dar am avut șansă, am avut și inimă și am marcat de două ori pe contraatac. Per total, e un punct câștigat cu inima, așa aș rezuma acest joc. (...) Elvețienii au o anumită filosofie, abia puteam să le luăm mingea.

Ei au automatisme, noi abia începem să lucrăm. Am avut doar două acțiuni sub comanda lui Mister, e devreme să avem aceste automatisme despre care vorbesc. Dar rezultatele se obțin cu inima”, a spus Burcă, la Digi Sport.

Lovitură de teatru în Belarus - Kosovo! România primește un ajutor nesperat: se prefigurează o luptă cu Israel pentru locul secund
PRELIMINARII
Lovitură de teatru în Belarus - Kosovo! România primește un ajutor nesperat: se prefigurează o luptă cu Israel pentru locul secund

Andrei Burcă, după „dubla” de senzație a lui Mihăilă: „E nebun! S-a aruncat pe acolo...”

Burcă a aflat cu surprindere de înfrângerea suferită de Kosovo în Belarus, apoi a vorbit despre metamorfoza incredibilă a lui Valentin Mihăilă, a cărui „dublă” plină de exuberanță a salvat naționala de la eșec

„Da, a pierdut Kosovo? Nu știam! Lumea nu înțelege că a fost un rezultat capital pe care noi l-am obținut în Kosovo: A fost o presiune mare la acea partidă, președintele lor venise să-i încurajeze înainte de meci, s-a jucat pe un teren greu, s-au luptat incredibil. Cred că, după meciul cu noi, au clacat în meciul cu Belarus. 

Se anunță o dublă capitală cu Israel, avem nevoie de un stadion arhiplin la acele meciuri. Ne gândim la cele două meciuri cu Israel. 

Mihăilă? E nebun, s-a aruncat pe acolo, a făcut întindere... Dar când marchezi două goluri, nu mai contează nimic”, a încheiat stoperul de la CFR Cluj. 

„Tricolorii” ocupă în acest moment poziția secundă în grupa I, sub Elveția. Primele două clasate se califică direct la Campionatul European de anul viitor, competiție găzduită de Germania.

FOTO. Dubla lui Valentin Mihăilă salvează naționala în Elveția

Al doilea gol al lui Mihăilă cu Elveția
Primul gol al lui Mihăilă cu Elveția
Primul gol al lui Mihăilă cu Elveția
Primul gol al lui Mihăilă cu Elveția
Primul gol al lui Mihăilă cu Elveția
+45 FOTO

Cristi Manea: „Am jucat contra unor fotbaliști foarte buni, se simte că joacă la un nivel foarte înalt. Dar nu ne-am lăsat!”

Citește și alte știri despre echipa națională:

FOTO ULUITOR! Schimbările care au făcut diferența » Cei doi „tricolori” care au egalat de unii singuri Elveția

Minunea de la Lucerna » „Dubla” lui Mihăilă, din prelungiri, aduce un punct nesperat în Elveția! Clasamentul grupei ACUM

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (2)
elefterie
elefterie  •  20 Iunie 2023, 00:41

Deci tocmai Mihăilă (despre care GSP ne-a informat că a dedicat cățelului primul lui gol la națională??) să ne scoată din ***?? Vai, dar nu e corect!!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

elefterie
elefterie  •  20 Iunie 2023, 00:38

Vorbiți voi cum vreți despre Mihăilă, important este că despre el vor vorbi și cei "de afară" care vor da rezumatul meciului... Băi, românașilor din Bukarest, vă doare că Mihăilă a făcut diferența?!?

Vezi toate comentariile (2)
Comentează