FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA

Oficialul FRF dezvăluie că naționala va disputa un amical contra unei formații tari din Europa: „Obiectivul e să jucăm unde e o comunitate mare de români”

Foto: Facebook @ Echiopa națională de fotbal a României
Foto: Facebook @ Echiopa națională de fotbal a României

Articol de - Publicat vineri, 01 decembrie 2023 08:18 / Actualizat vineri, 01 decembrie 2023 10:03

Andrei Vochin, consilierul președintelui FRF, Răzvan Burleanu (39 de ani), dezvăluie că oficialii de la Casa Fotbalului au început negocierile pentru ca prima reprezentativă să dispute în primăvară un meci amical împotriva unei naționale puternice din Europa. 

Naționala României s-a calificat la Campionatul European din 2024, din Germania, după o absență de 8 ani de la turneele finale. Prima reprezentativă va avea următoarea acțiune în luna martie, cu 3 luni înaintea startului Europeanului. 

Echipele pe care Andrei Vochin vrea să le evite la Euro 2024 + ce spune despre contractul lui Edi Iordănescu: „Vine lumea: «Aoleu, îl țineți p-ăsta!»”
ROMÂNIA
Echipele pe care Andrei Vochin vrea să le evite la Euro 2024 + ce spune despre contractul lui Edi Iordănescu: „Vine lumea: «Aoleu, îl țineți p-ăsta!»”

În primăvară, elevii lui Edi Iordănescu (45 de ani) vor disputa două meciuri amicale. Andrei Vochin, consilierul lui Răzvan Burleanu, spune că FRF vrea ca unul dintre aceste meciuri să se desfășoare în deplasare, într-o țară în care se regăsește o mare comunitate de români. Cea de-a doua partidă ar urma să fie contra unei formații mai slab cotate.

Andrei Vochin dezvăluie că FRF vrea ca naționala României să joace un amical împotriva unei formații puternice din Europa 

„Sunt deschise multe discuţii pentru fereastra din martie. Obiectivul e să jucăm un amical cu o echipă unde este o comunitate mare de români.

Să vedem dacă se poate. Cel de-al doilea meci am vrea să fie contra unei naţionale mai slab cotate. Au fost multe discuţii, iar noi le aveam deschise dinainte de a ne califica”, a declarat Andrei Vochin, conform Orange Sport

România, în urna a doua la tragerea la sorți pentru grupele EURO 2024

Naționala României se află în urna a doua la tragerea la sorți pentru grupele EURO 2024, eveniment care va avea loc sâmbătă, 2 decembrie, la Hamburg, în Germania, 

  • Urna 1: Germania (țara gazdă), Portugalia, Franța, Spania, Belgia, Anglia;
  • Urna 2: Ungaria, Turcia, Danemarca, Albania, ROMÂNIA, Austria;
  • Urna 3: Scoția, Slovenia, Slovacia, Cehia, Olanda, Croația;
  • Urna 4: Serbia, Italia, Elveția și cele 3 câștigătoare ale barajelor.

VIDEO. Ce grupă își dorește Ionuț Chirilă pentru România la EURO

Citește și: 

România, printre echipele de evitat la EURO în viziunea unui președinte de federație din Europa: „Ne pot pune probleme! Haideți să nu ne supraestimăm”

Cristi Tănase îi pune la punct pe cei care au criticat naționala României după calificarea la Euro 2024: „Ce treabă are una cu alta? Băi, suntem calificați?!”

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
Rotidana
Rotidana  •  01 Decembrie 2023, 15:56

Cea mai mare comunitate de romani este in Italia!

Vezi toate comentariile (1)
Comentează