FOTBAL  »  NATIONALA  »  CORONAVIRUS

Angajații FRF vor avea salariile reduse cu 20% » Cum motivează Răzvan Burleanu

Articol de GSP - Publicat marti, 31 martie 2020 18:19

Federația Română de Fotbal a anunțat reducerea cu 20% a salariilor tuturor angajaților pe timpul pandemiei de coronavirus. Măsura va intra în aplicare din luna aprilie.

Răzvan Burleanu, președintele FRF, a făcut anunțul printr-un comunicat de presă, în care afirmă că este „o dovadă de unitate, solidaritate și înțelegere”.

Mesajul transmis de Răzvan Burleanu

„Traversăm o perioadă foarte grea. Nimeni nu știe în acest moment când vom reveni la normal, însă, ceea ce știu este că împreună trebuie să ne luptăm pentru viitorul nostru. După consultările pe care le-am avut cu echipa de management a Federației Române de Fotbal, am luat decizia să reducem pentru toți angajații FRF salariile cu 20%.

Această modificare va afecta veniturile fiecăruia, dar sunt momente dificile în care trebuie să rămânem solidari pentru că avem această datorie față de noi înșine și colegii noștri, față de membrii afiliați și parteneri, față de suporteri și, în primul rând, față de viitorul fotbalului românesc”, a declarat Răzvan Burleanu, președintele Federației Române de Fotbal.

VIDEO / Cum să nu te îngrași la izolare » Alimentele recomandate și cele de evitat

Citește și alte știri despre impactul coronavirusului asupra fotbalului:

AFAN, comunicat necruțător » FCSB, FRF și LPF, luate în colimator: „Au aruncat la coșul de gunoi scenariile care implicau buna-credință!”

Playtech: Imagini bombă cu Laurenţiu Reghecampf şi amanta Corina. Anamaria Prodan va înnebuni


Comentarii (3)
antalmihai
antalmihai  •  31 Martie 2020, 19:29
Postat de ionescugeorge77 pe 31 Martie 2020, 19:10

...dar ce muncesc astia ?...de ce sa si ia salariul ?

Nu se poate, contractele lor trebuie suspendate , trebuie sa ia maxim 2.340 de lei fiecare... jucatorii iau aceeasi bani, ei nu lucreaza nimic, iar in aceasta perioada de ce sa ia mai mult??? AAAA, SA FIE EI MARI MAHARI, SI AU REDUS 20% DIN CITE 10000EURO??? SUNT DESTEPTI... ALO, DNA?!?

antalmihai
antalmihai  •  31 Martie 2020, 19:25

ce muncesc?????????????? de ce sa ia bani?????????

ionescugeorge77
ionescugeorge77  •  31 Martie 2020, 19:10

...dar ce muncesc astia ?...de ce sa si ia salariul ?

Vezi toate comentariile (3)
Comentează