FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA - INSULELE FEROE 1-0

Anghel Iordănescu dă vina pe gazon după chinul de pe teren propriu cu Insulele Feroe: "Gazdele puteau să facă mai mult pentru noi"

Articol de GSP - Publicat duminica, 29 martie 2015 00:00 / Actualizat duminica, 29 martie 2015 23:49

Selecţionerul Anghel Iordănescu crede că succesul chinuit în faţa Insulelor Feroe a fost generat şi de starea foarte proastă a gazonului de la Ploieşti. Tricolorii au deschis destul de repede scorul prin Keşeru (2-1), dar au terminat meciul apărîndu-se. 

"Într-adevăr, a fost un succes greu. S-a făcut o risipă de efort extraordinară. Merităm victoria, sînt 3 puncte foarte importante. Am avut o evoluţie neconvingătoare, generată şi de starea terenului, care a fost foarte prost.

Jucătorii au fost extrem de concentraţi. Dar au fost şi momente în care încercau execuţii care nu erau recomandate pe un astfel de teren. Ne-au lipsit jucători de bază cum ar fi Bogdan Stancu sau Ciprian Marica.

Gazonul ne-a defavorizat, cred că gazdele noastre puteau să facă mai mult decît atît, să menajeze stadionul pentru a avea condiţii mai bune", a spus Anghel Iordănescu la TVR 1.

Clasament:

1. România 13p
2. Irlanda de Nord 12p
3. Ungaria 8p
4. Finlanda 4p
5. Insulele Feroe 3p
6. Grecia 2p


Meciuri viitoare

13 iunie 
Finlanda - Ungaria
Irlanda de Nord - România
Insulele Feroe - Grecia

4 septembrie
Insulele Feroe - Irlanda de Nord
Grecia - Finlanda
Ungaria - România

7 septembrie
Finlanda - Insulele Feroe
Irlanda de Nord - Ungaria
România - Grecia

8 octombrie
Ungaria - Insulele Feroe
Irlanda de Nord - Grecia
România - Finlanda

11 octombrie
Insulele Feroe - România
Finlanda - Irlanda de Nord
Grecia - Ungaria

Playtech: TRAGEDIE! Doliu URIAȘ în politica din România! A MURIT în urmă cu puțin ...

Ianis Hagi și Dennis Man, în centrul atenției la reunire » Ținute extravagante alese de „tricolori”


Comentarii (38)
ddd_64
ddd_64  •  30 Martie 2015, 09:03

DOMNULE" CASCKETA"......TERENUL A FOST DE VINA ?......".MUNCITORII" DIN FEROE AU JUCAT PE ACELASI TEREN......UNII JUCATORI AU TERMENUL DE VALABILITATE EXPIRAT ( RAT,RUSESCU,CHIRICHES ETC.).....MODULUL DE JOC ALES 4-2-3-1 FOARTE PROST ALES CAND TREBUIE SA ATAC O ECHIPA LA CARE FOTBALISTII S-AU INVOIT DE LA MUNCA.

ovidiu_3003
ovidiu_3003  •  30 Martie 2015, 08:07

..in poza avem un senil care urla la luna ...Kascheta esti penibil ...nu poti sa faci o echipa sa joace ...nici o idee tactica nimic ...

travka
travka  •  30 Martie 2015, 07:51
Postat de malmo pe 30 Martie 2015, 01:40

Anghele, Anghele... iar te faci de ris? motivatie: "starea gazonului" Da Feroe n-a jucat pe acelas gazon? Adica conditiile n-au fost aceleasi si ptr unii si ptr altii? Asta-i o veche meteahna la antrenorii romani de a-si "salva" fata cumva de la infringeri sau semi-esecuri. Daca ocaziile ratate se fructificau starea terenului nici nu mai era pusa in discutie.

toti taranii care nu au jucat fotbal in viata lor isi dau cu parerea si comenteaza, pai ba spartule, daca pui Barcelona sa joace contra unei echipe din liga a doua engleza, pe un teren plin de denivelari de unde mingea topaie intr-una si e imposibil sa faci preluare, cine e avantajat? o echipa ca Barcelona care joaca jos in viteza si combinatii? sau o echipa care joaca simplu si pe sus cu mingii la bataie si hei rup hei rup? nu zic ca astia sunt la nivelul Barcelonei, dar voi nu aveti treaba cu fenomenul fotbal, pe un teren prost Mioveni ucigatoarea de maidanezi paote sa bata si Real Madrid, sunt tot 11 la 11

Vezi toate comentariile (38)
Comentează