FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA - IRLANDA DE NORD, 14 NOIEMBRIE, 21:45, TVR 1 ŞI LIVETEXT PE GSP.RO

Anghel Iordănescu ia în calcul o variantă-surpriză pentru partida cu Irlanda de Nord » Lucian Sînmărtean, ca la Steaua!

Sînmărtean, 34 de ani, și Raț, 33, sînt cei mai experimentați oameni din lotul lui Iordănescu
Sînmărtean, 34 de ani, și Raț, 33, sînt cei mai experimentați oameni din lotul lui Iordănescu

Articol de , - Publicat joi, 13 noiembrie 2014 00:00 / Actualizat miercuri, 12 noiembrie 2014 21:53

Selecţionerul e tentat să mizeze pe serviciile mijlocaşului din Ghencea pe postul pe care a dat randament excelent la roş-albaştri, dar unde Piţurcă nu dorea să-l folosească. Raţ şi-a revenit şi va apărea printre titulari.

Iordănescu nu e Piţi! Dacă fostul selecţioner era foarte consecvent în ce priveşte formula de start, pe care şi-o structura în principiu cu minimum două zile înainte de meci şi o exersa compact la ultimele antrenamente, Generalul a venit la lot cu altă filozofie.

Iar şedinţa de pregătire de ieri dimineaţă a oferit un exemplu elocvent: i-a învîrtit pe jucători în diferite versiuni de formaţie. La miuţa tradiţională, Tata Puiu a mizat pe două garnituri diferite la galbeni, consideraţi favoriţi la titularizare.

A început mai întîi cu:
Tătăruşanu - Papp, Chiricheş, Dr. Grigore, Mitrea - Pintilii, Sînmărtean - Torje, Chipciu, Maxim - Stancu

şi a continuat apoi cu
Tătăruşanu - Papp, Chiricheş, Dr. Grigore, Raţ - Pintilii, Sînmărtean - Torje, Keşeru, Tănase - Stancu.

Verificări cu Stancu
În ambele situaţii, Iordănescu s-a implicat activ în antrenament, a dirijat jocul din mijlocul terenului şi s-a preocupat mult de fazele fixe. Dar, dincolo de permutările propuse, trei sînt opţiunile care par să se contureze.

Sînmărtean ar putea fi alesul lîngă Pintilii. Mai retras în linia mediană, adică pe postul în care se simte foarte bine şi la Steaua. Torje ar fi în banda dreaptă, iar Stancu să înceapă ca vîrf, aşa cum l-a consacrat Piţurcă. Iordănescu mizează astfel pe un plus ofensiv al "tricolorilor".

Toţi au evoluat cap-coadă la antrenamentul de ieri, iar Sînmărtean în faţa fundaşilor centrali se anunţă drept marea surpriză pe care o coace Iordănescu. "A discutat şi cu Gâlcă, s-a consultat şi cu colegii din staff, i-a plăcut cum s-a mişcat şi băiatul la antrenamente, iar aportul avut la Steaua din poziţia respectivă îl împinge pe Lucian către primul unsprezece în acel post", spun surse de la lot.

Ţine piciorul lui Răzvan!
Într-o cavalcadă de semne de întrebare, Maxim sau Tănase în stînga?, pot lipsi Keşeru sau Chipciu dintre titulari?, Panti va fi totuşi între buturi?, se profilează o certitudine. Raţ a fost recuperat în timp util după accidentarea suferită la aductori şi va bifa aproape sigur selecţia cu numărul 101.

Ieri, a încercat cîteva reprize de exerciţii cu preparatorul fizic Marian Lupu, a intrat apoi la miuţă şi a terminat antrenamentul cu zîmbetul pe buze. Piciorul ţine, Generalul şi-a luat o piatră de pe inimă!

9 selecţii a strîns Sînmărtean la echipa naţională, pentru care n-a înscris însă nici un gol

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (29)
valah1986campionii.europei
valah1986campionii.europei  •  13 Noiembrie 2014, 12:22
Postat de rad1cal pe 13 Noiembrie 2014, 12:11

Nu exista coincidente. :))

Tu crezi ca echipa de postaci Alpini, coincidenta tot din Kolosvari, finanțată de boanghina Paszkany și de alte interese ungare iredentiste, revanșarde și revizioniste, care zbiară zilnic pe toate forumurile, inclusiv aici, ”Gard pe Carpați, Transilvania Libera, Jos miticii ” s.a.m.d sunt o întâmplare? De aceea am remarcat ca sacii de scrisori de amenințare expediate primarilor și continuând un document falsificat , au toate stampila unui oficiu poștal din Cluj. Alpinii și Sezaricii au avut mult de lucru în aceasta perioada agitata.

rad1cal
rad1cal  •  13 Noiembrie 2014, 12:11
Postat de valah1986campionii.europei pe 13 Noiembrie 2014, 10:59

Coincidenta oare cu sutele de scrisori de amenintare trimise saptamana trecuta de la un oficiu din Cluj la sute de primari, cu o falsa plangere penala DNA nesemnata si cu stampila falsa? Gandeste!

Nu exista coincidente. :))

hotangels
hotangels  •  13 Noiembrie 2014, 11:42

Ingerasii din saloanele www.HotAngels.ro te astepta! Galerie foto reala pe site, 30 domnisoare sexy astepta sa incinga atmosfera pentru tine! Discretie, intimitate, zona centrala, erotism si senzualitate. Daca doresti, fetele te pot vizita acasa sau in camera de hotel, non-stop. Asigura-ti o noapte fierbinte, alege www.HotAgels.ro

Vezi toate comentariile (29)
Comentează