FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA

Anghel Iordănescu îi răspunde ferm lui Sorin Cârţu: "Să îmi dea scris această cerere şi accept"

Articol de GSP - Publicat miercuri, 28 ianuarie 2015 00:00 / Actualizat miercuri, 28 ianuarie 2015 19:45

Selecţionerul Anghel Iordănescu a comentat declaraţiile lui Sorin Cârţu, care nu vrea să îşi lase jucătorii la acţiunea echipei naţionale. 

"Îi aduc aminte lui Sorin Cârţu că pe vremea lui, atunci cînd era chemat la naţională, venea şi în alergare uşoară. Îi promit că dacă îmi dă scris că dorinţa jucătorilor e să nu vină la naţională, îi transmit lui Răzvan Burleanu şi îi lăsăm acasă.

Să fie dorinţa lor, să văd asta. Pe cei de la Steaua îi înţeleg, pentru că au 8 jucători, dar pe Sorin Cârţu chiar nu îl înţeleg. Lui Helmuth nu pot să îi răspund. E prietenul meu, a adus Cupa Campionilor. Nu vreau să mă cert cu el. Am ales să aduc 8 de la Steaua pentru că au relaţiile de joc stabilite şi să mai vin eu cu 3 implanturi, sau 4, dacă voi băga doar 7 în primul 11.

Legat de Ţucudean şi Tamaş pot spune că au mari şanse să revină la naţională. Totul ţine numai de ei", a spus Anghel Iordănescu la DigiSport.

3 jucători are CS U Craiova la naţională: Vătăjelu, Bălgrădean şi Dumitraş

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (2)
ovidiu_3003
ovidiu_3003  •  28 Ianuarie 2015, 20:52

Cascheta...daca nu l iei pe Pufi la C.E. ..pe valoare...sa ti ia foc casa...

deuxex
deuxex  •  28 Ianuarie 2015, 20:24

Iordanescu = jeg stelist! Daca FCSB are relatiile de joc gata formate, de ce sa nu le-o traga celorlalte echipe care nu au avut ocazia sa-si fomeze relatii de joc?

Vezi toate comentariile (2)
Comentează