FOTBAL  »  NATIONALA  »  POLONIA - ROMÂNIA, 10 IUNIE, 21:45, TVR1, GSP.RO

Anghel Iordănescu îl ironizează pe Daum: "O mentalitate nouă ne-a adus unde suntem"

Foto: Alex Nicodim/Gazeta Sporturilor
Foto: Alex Nicodim/Gazeta Sporturilor

Articol de GSP - Publicat marti, 06 iunie 2017 21:16

Anghel Iordănescu l-a ironizat pe Christoph Daum înaintea meciului dintre Polonia și România pentru rezultatele pe care le-a obținut de când a  fost instalat pe banca echipei naționale.

Daum a venit la cârma "tricolorilor" în iulie 2016 și, în mai puțin de un an, România a căzut de pe 24 până pe 46. Prin comparație, Polonia are cea mai bună generație din ultimii 24 de ani, de când s-a înființat noul model de clasament FIFA.

"Este un meci care se joacă. Nu se poate spune că Polonia pleacă ca o favorită certă. Are prima şansă, a câştigat meciul de la Bucureşti, dar avem jucători care pot câştiga cu Polonia în deplasare.

Fotbalul românesc are nevoie de un rezultat pozitiv. Probabil că altă mentalitate nouă ne-a adus unde suntem. Să lăsăm timpul să treacă, să-şi ducă domnul Daum mandat la sfârşit şi apoi avem timp să analizăm. Eu încă sper în calificarea naţionalei de pe locul doi din grupă", a spus Anghel Iordănescu la festivitatea în cadrul căreia CSA Steaua a sărbătorit 70 de ani de existență, citat de TV Dolce Sport.

  • Meciul dintre Polonia și România se va juca pe 10 iunie, de la ora 21:45, la Varșovia, liveTEXT pe GSP.RO și în direct pe TVR 1

CLASAMENTUL GRUPEI E:

Echipă Puncte
1. Polonia 13p
2. Muntenegru 7
3. Danemarca 7
4. România 6
5. Armenia 6
6. Kazahstan 2

URMEAZĂ SĂ SE JOACE:

10 iunie 2017: Kazahstan- Danemarca, Muntenegru-Armenia, Polonia-România

1 septembrie 2017: Kazahstan- Muntenegru, Danemarca- Polonia, România- Armenia

4 septembrie 2017: Armenia- Danemarca, Muntenegru- România, Polonia- Kazahstan

5 octombrie 2017: România-Kazahstan, Muntenegru-Danemarca, Armenia-Polonia

8 octombrie 2017: Danemarca- România, Kazahstan- Armenia, Polonia-Muntenegru

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (7)
catalin_cj
catalin_cj  •  07 Iunie 2017, 10:16

Sa ne povestească domnul Iordănescu din amintirile lui din meciul cu Albania și sa ne arate iconițele pupat. Sunt ferm convins ca singura lui vina e ca a pupat icoana gresita

catalin_cj
catalin_cj  •  07 Iunie 2017, 10:14
Postat de ray51 pe 07 Iunie 2017, 08:29

Solutia ar fi fost un triumvirat: Hagi+Petrescu+Olaroiu. Cum asa ceva nu se poate, a fost numit un neamt. Spuneti-mi cate 'razboaie' au castigat nemtii in istoria lor?

Războaie nu au prea câștigat dar cupe mondiale au cu 4 mai multe decât noi. Și asta contează. Sa nu vorbim de cupe europene și alte realizări. Pana la urma sunt curios alt antrenor, roman sau străin, îl făcea pe Stanciu sa dea pe poarta penalty-ul din ultimul minut cu Muntenegru? Sau îl făcea pe chirichres mai eficient în meciul cu plavii ?

torque07
torque07  •  07 Iunie 2017, 09:28

Intrebati-l va rog pe dl Iordanescu pe ce pozitie era Romania cand a plecat Piturca si pe ce loc a lasat-o cand a venit Daum..sunt curios daca stie.

Vezi toate comentariile (7)
Comentează