FOTBAL  »  NATIONALA  »  RĂZBOI LA FRF

Anghel Iordănescu răspunde atacurilor lansate de Florin Răducioiu: ”Am insistat ca Radu să rămînă”

Răducioiu și Iordănescu au colaborat ani buni la echipa națională, în anii '90
Răducioiu și Iordănescu au colaborat ani buni la echipa națională, în anii '90

Articol de - Publicat marti, 04 noiembrie 2014 00:00 / Actualizat luni, 03 noiembrie 2014 23:19

Selecţionerul spune că ”decizia finală nu intra în atribuţiile mele, dar am martori că am transmis Comisiei Tehnice opţiunea mea clară pentru Florin. A făcut un turneu apreciat în Andorra”.

Discursul virulent lansat de Florin Răducioiu la despărţirea de FRF, cu mesajul final că "Burleanu a devenit inamicul meu numărul unu pentru felul în care m-a îndepărtat de la lotul U17", a produs uimire ieri la Casa Fotbalului. "Nimeni nu se aştepta ca Florin să aibă o asemenea ieşire la adresa preşedintelui, mai ales că e un tip aşezat de felul lui", spun oficiali federali.

"Am discutat de două ori cu el"
Printre numele rostite de fostul internaţional a fost şi cel al lui Anghel Iordănescu. "M-a sunat cînd eram în Australia. Voia să vadă ce fac, mi-a zis că m-ar susţine să continuu la lot, dar, din păcate, nu cred că m-a susţinut cu adevărat" a fost mărturisirea lui Răducioiu.

Noul selecţioner al României a explicat ieri pentru Gazetă: "Florin a avut un turneu apreciat în Andorra, a legat relaţii foarte bune cu copiii, care-l apreciau. Şi-ar fi dorit să se întoarcă şi ştie foarte bine că am discutat de două ori cu el pe tema asta. I-am oferit susţinerea mea totală. Nu am putut participa la şedinţa Comisiei Tehnice cînd s-a discutat situaţia lui pentru că am plecat cu preşedintele la Guvern, însă am cel puţin doi martori că am transmis punctul meu de vedere favorabil şi insistent pentru Răducioiu. Decizia finală n-a intrat însă în atribuţiile mele, chiar nu ştiu dacă au fost la mijloc şi alte probleme".

"E ruşinos să mă atace fără să mă cunoască!"
Antrenorul de la U19, Doru Isac, s-a regăsit şi el printre ţintele lui Florin: "Puteam ajunge eventual şi secundul nulităţii numite Isac!". Tehnicianul vizat s-a arătat mîhnit de cuvintele "Marelui Blond": "Nu-i face cinste ce a spus despre un om pe care nu-l cunoaşte! E ruşinos! Sincer, eu îi urez mult succes, sper să-şi găsească repede alt angajament şi să aibă rezultate!".

Care e însă situaţia lui după eşecul cu lotul U19 în campania pentru Euro? "Va fi zilele următoare o şedinţă a Comisiei Tehnice, cînd se va lua o decizie. Pe de o parte, aş fi un laş să plec acum, pe de altă parte, dacă se va ajunge la concluzia că plecarea mea va rezolva toate problemele de la acest nivel, aş fi primul care s-ar bucura ca lucrurile să meargă perfect fără mine".

Prodan: "Nici acum nu-mi daţi dreptate?"
Fostul internaţional Daniel Prodan a fost primul care a intrat în conflict deschis cu şeful FRF, la scurt timp după instalarea lui Burleanu la Casa Fotbalului: "Mă aşteptam ca Răducioiu să răbufnească şi sînt de acord cu el! E un tip la locul lui, dar îţi dă imediat patru goluri dacă îl calci pe bombeuri. Am tras un semnal de alarmă în urmă cu cîteva luni, dar nici acum nu-mi daţi dreptate cu acest infantil de la FRF, căruia îi interzic să-mi rostească numele? Lumea începe să-şi dea seama cine e băieţaşul!".

Replică pentru Matei: "Un ţăran, un parazit!"
O completare de la Răducioiu pentru fostul jucător Adrian Matei, care-l acuzase că aduce la lot numai fotbalişti de la Academia lui Hagi: "Cine îmi spune mie că am venit pe pile la federaţie?! Un parazit care face pe marele analist TV! Un jucător mediocru, care nu era în stare să dea nici o pasă. Ţăranul ăsta să ştie că eu am adus bani în federaţie printr-un sponsor, iar din suma aceea s-a convenit să-mi fie plătit şi salariul de antrenor la FRF! Şi acelaşi sponsor a achitat şi acum puştilor pentru calificare prime de cîte 500 de euro, iar golgeterul Florin Coman a încasat 1.000 de euro".

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (17)
daniel849t
daniel849t  •  05 Noiembrie 2014, 15:56

ba fratilor, de la nea-marin citire, nu am mai vazut, asa ceva, fotbalisti fosti, caracterte infecte, daaaa...., am vrut sa le rostesc numele, dar este prea mult, laso asa. sau... mai bine lasa

robert1205
robert1205  •  04 Noiembrie 2014, 21:07

Jos palaria in fata lui Raducioiu.Daca a adus si un sponsor la FRF care sa ajute juniorii si sa plateasca salariu antrenorului.Si acum ne hranim sufletul dupa cele 4 gaoluri date de Radu la CM 1994,

steaua.libera
steaua.libera  •  04 Noiembrie 2014, 13:58
Postat de valiza.epo pe 04 Noiembrie 2014, 11:16

E socant pentru lingaii din FRF sa vina cineva sa le arunce adevarul in fata! Ei sunt niste lingai obedienti, care fac sluj in fata sefului pentru a roade si ei un os. Iar Anghel Ciorbanescu a fost si este un etalon al slugarniciei!

Sa te uiti ce ''penalty'' a primit CFR in minutul 5 al meciului cu Brasov.

Vezi toate comentariile (17)
Comentează