FOTBAL  »  NATIONALA  »  SELECȚIONER

Anghel Iordănescu dezvăluie cum l-a surprins Edi: „Asta îmi spunea”

Articol de - Publicat miercuri, 05 aprilie 2023 20:55 / Actualizat miercuri, 05 aprilie 2023 21:09

Anghel Iordănescu a vorbit despre situația în care se află fiul său, Edward Iordănescu, actualul selecționer. 

Deși a dezamăgit în grupa din Liga Națiunilor, Edi Iordănescu a rămas pe banca naționalei, sperând să ducă echipa la Europeanul din Germania. 

Acum, fostul selecționer a dat detalii despre discuțiile avute cu fiul său și susține că l-a surprins determinarea pe care Edi Iordănescu a arătat-o înainte de preliminariile EURO 2024.

Anghel Iordănescu: „M-a surprins cât de determinat e Edi” 

„M-a surprins când am văzut că e hotărât, că este responsabil de măsurile şi de deciziile pe care le-a luat. Și-a asumat responsabilitatea. Îmi spunea: «Cu riscul de a atrage critici şi de a da naştere polemicilor, îmi asum acest lucru şi merg mai departe». 

E un semnal pe care ar trebui să îl perceapă toată lumea. Am avut câteva discuţii pe această temă şi îi spuneam că selecţionerul e cel mai expus, reprezintă ţara şi toţi sunt avizaţi să îşi dea cu părerea. Toţi cred că ar face cea mai bună selecţie şi că ar alcătui cea mai bună echipă de start. 

El era hotărât și pregătit. Experiența de la FCSB, unde nu a avut susținerea patronului, l-a întărit. Acum are susținerea Federației”, a spus Anghel Iordănescu, potrivit OrangeSport.

VIDEO Mihai Stoichiță: „Nu vă mai gândiți la o echipă națională care să aibă individualități ce pot câștiga un meci”

Citește și: 

România U16 a debutat cu un egal la „Mini-Mondialul” din Franța

După nici 8 luni la națională, Pancu s-a convins: „I-aș aresta pe toți!”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (4)
ionescugeorge77
ionescugeorge77  •  06 Aprilie 2023, 12:08

...trebuie sa invete din aceste doua victorii ...aceste doua victorii ne dau o mare neliniste ...Edy mai are pana invata meseria de selectioner ...

pErsanu02
pErsanu02  •  05 Aprilie 2023, 23:24

Mare antrenor nea *** la fel ca cel care il conduce nea Stoichita care CONFORM WIKIPEDIA dupa ce a plecat de la STEAUA in 98 nu a prins nicaieri mandat mai mult de 1 AN. Deci un astfel de om care nu a rezistat nicaieri mai mult de un an conduce astazi fotbalul romanesc , ca Burleanu este strict administrativ ... Stoichita este pe partea fotbalistica ... Mare de tot si nea *** si nea Stoichita ...

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

benuttodel
benuttodel  •  05 Aprilie 2023, 22:50

edi iordanescu in this picture: best hair transplant ever:))

Vezi toate comentariile (4)
Comentează