FOTBAL  »  NATIONALA  »  ANGLIA - ROMÂNIA 1-0

VIDEO EXCLUSIV Fostul coleg al lui Rădoi are un mesaj clar pentru selecționer: „Filozofia lui poate nu se potriveşte cu calitățile jucătorilor”

FOTO: Imago
FOTO: Imago

Articol de GSP - Publicat luni, 07 iunie 2021 08:45 / Actualizat luni, 07 iunie 2021 11:06

Răzvan Raț, fost căpitan al României și coleg la națională cu Mirel Rădoi, a analizat la GSP LIVE prestația „tricolorilor” din amicalul cu Anglia, 0-1.

Fostul fundaș stânga spune că Rădoi nu poate fi acuzat de schimbările făcute în timpul meciului, dar îi cere să analizeze mai bine dacă filozofia lui se potrivește cu jucătorii pe care îi are la dispoziție.

VIDEO Răzvan Raț, mesaj pentru Mirel Rădoi: „El e responsabil pentru ce alege”

„A fost un meci destul de echilibrat, oarecum echilibrat. Dacă ne gândim, Anglia nu a jucat cu garnitura completă. Am rămas cu ocaziile importante, cu faptul că puteam marca în poarta Angliei și cu un Niță foarte bun încă o dată.

Din punct de vedere psihologic e foarte greu pentru Căpușă, să intri și după să faci penalty la debut. Dar Rădoi nu e de vină pentru schimbări și pentru penalty. Se poate întâmpla, nu are legătură cu golul. Ce a fost la penalty e consecința emoțiilor și a faptului că Tiberiu Căpușă era la debut.

+10 FOTO

Nu mi s-a părut că Rădoi a schimbat ceva, mi s-a părut un joc în care noi am încercat să paseze, să nu bubuim mingea din spate. Dacă a ieșit mai puțin mai mult... Trebuie să înțelegem că am avut în față că am avut în față o echipă care vrea să joace final EURO.

Rădoi să înțeleagă și să adapteze cea ce se potrivește echipei. Filozofia lui și felul în care vede fotbalul poate nu se potrivesc cu calitățile jucătorilor! Trebuie să analizeze și să își dea seama ce e mai bine pentru națională.

E normal să ai o filozofie, dar poate nu se pliază pe calitățile jucătorilor. El trebuie să facă analiza și să aleagă ce e mai bine. E responsabil de ceea ce face”, a spus Raț la GSP LIVE

Citește mai multe știri despre Anglia - România: 

Dumitru Dragomir, încântat de un „tricolor”: „Cel mai bun! Va fi vândut pe bani mulți, e fotbalist de Premier League”

Anglia - România 1-0. Doi „tricolori” de 4 pe Riverside + ei au fost cei mai buni oameni din echipa lui Rădoi

BOOM economic într-un oraș din România » Investiție de 650 de milioane de euro: fabrica de anvelope se mută din Rusia

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează