FOTBAL  »  NATIONALA  »  ANGLIA U21 - ROMÂNIA U21 2-4

ANGLIA U21 - ROMÂNIA U21 2-4 // VIDEO Naționala cu doi selecționeri » George Pușcaș: „Era și Cosmin Contra în teren” + Florin Ștefan: „Să le demonstrăm oamenilor că merităm să ne susțină în continuare”

Cosmin Contra s-a antrenat cot la cot cu „tricolorii” U21
Cosmin Contra s-a antrenat cot la cot cu „tricolorii” U21

Articol de , - Publicat sambata, 22 iunie 2019 18:08

George Pușcaș (23 de ani) și Florin Ștefan (23 de ani) au vorbit într-o conferință de presă despre atmosfera de la meciurile cu Croația (4-1) și Anglia U21 (4-2).

  • Belgia U21 - Italia U21 se dispută în Reggio Emilia, iar Spania U21 - Polonia U21, în Bologna. Partidele vor fi transmise pe TVR 1, respectiv TVR 2, dar și liveSCORE pe GSP.ro.

Fotbalistul lui Palermo a mărturisit că l-a auzit pe selecționerul primei reprezentative, Cosmin Contra, strigând din tribună și încurajând echipa lui Mirel Rădoi.

„L-am auzit din tribună. Se auzea puternic. Își dorea la fel de mult ca Mister Rădoi, ca noi toți. Era practic și el în teren”, a spus George Pușcaș la conferința de presă.

„Mi se face pielea de găină”

Încântat de atmosfera făcută de suporterii români în Italia, George Pușcaș și-a imaginat cum ar fi să îi scoată și pe susținătorii din țară în stradă, după meciul cu Franța.

„Acum poate nu realizăm, dar mie mi se face pielea de găină dacă mă gândesc că scoatem România în stradă noi, o generație U21. Nu e ceva ce întânești în fiecare zi. Ar fi ceva extraordinar, dar mai lăsați-ne să trăim visul ăsta puțin”, a spus atacantul.

„Suporterii ne-au dat forță”

După 0-0 la pauză în meciul cu Anglia U21, „tricolorii” au reușit să învingă cu scorul de 4-2, iar fundașul Florin Ștefan este de părere că românii din tribunele stadionului din Cesena i-au împins pe jucători către victorie.

„E foarte frumos că e plin de români. Cred că în a doua repriză ei ne-au dat forța să continuăm. Trebuie să le demonstrăm oamenilor că merităm să ne
susțină în continuare”, a spus Florin Ștefan la conferința de presă.

 

 

EURO U21 2019 » CLASAMENT GRUPA C

EURO U21 2019 » PROGRAMUL GRUPEI C

18 iunie

Vineri

Luni, 24 iunie

  • 22:00 - Franța - ROMÂNIA (Cesena)
  • 22:00 - Anglia - Croația (Serravalle, San Marino)

VEZI ȘI:

VIDEO Ionuț Radu, un nou discurs fantastic, fix înainte să spulberăm Anglia U21: „Murim pe teren! Nu mi-e frică, vă am pe voi în față și o țară întreagă în spate! ”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (4)
bufnila
bufnila  •  23 Iunie 2019, 16:34

Penibil ce face contra dar este prea nesimtit de fel, asa ca degeaba ii explici. Sper ca nu o sa o mai arda mult pe la nationala, ar fi pacat de potentialul celor de la U21. Si nu ma refer la comisioanele pe care lucreaza, doar la faptul ca este un antrenor slab, fara rezultate.

kautz
kautz  •  23 Iunie 2019, 01:29
Postat de traian_v pe 22 Iunie 2019, 21:12

Contra ar fi bine sa isi vada de comisioanele lui, atata cat le mai primeste. Grozav si Deac la nationala - mi se intoarce stomacul pe dos ce am fost si ce am ajuns...

Mare dreptate ai.Bravo!

1401192300199411
Daniel Irimescu  •  23 Iunie 2019, 01:11

Da

Vezi toate comentariile (4)
Comentează