FOTBAL  »  NATIONALA  »  ANGLIA U21 - ROMÂNIA U21

ANGLIA U21 - ROMÂNIA U21 // VIDEO Isăilă povestește beția din avion, momentul de răscruce al naționalei U21: „V-ați dorit să fiți celebri și ați reușit”

Patirck Petre și Alin Dudea au pierdut contactul cu prima reprezentativă
Patirck Petre și Alin Dudea au pierdut contactul cu prima reprezentativă

Articol de GSP - Publicat vineri, 21 iunie 2019 15:27

Daniel Isăilă (46 de ani), fostul selecționer al „naționalei” U21, a vorbit cu Costin Ștucan la emisiunea GSP Live și despre momentul în care a trebuit să trimită 4 jucători acasă, în urma unor abateri disciplinare grave. Acțiunile s-au petrecut în perioada în care era selecționerul naționalei U21. 

În martie 2017 izbucnea un scandal uriaș la naționala U21.

Patru dinamoviști - Ionuț Nedelcearu, acum în lotul pentru EURO, Alin Dudea, Patrick Petre și Vlad Olteanu - s-au îmbătat în avionul care ducea naționala de tineret în cantonamentul din Spania.

Aceștia au fost excluși din lot de către Isăila, acum la Al Hazem.

„Sunt anumite chestii pe care pot să le treci cu vederea, dar s-au întâmplat chestii grave și am luat măsura să-i trimit acasă. Atunci era și domnul Daum (n.r. la naționala „mare”), m-am consultat cu el. Am vorbit și cu Burleanu, mi-a spus că mă susține în orice decizie aș lua”, a spus Isăilă la GSP Live.

Acea acțiune a fost prima din cariera lui Isăilă la naționala U21.

„Am vrut să dau un exemplu dur, era prima oară când eram împreună. Atunci când pornești la drum și ai un antrenor nou, tu, ca jucător, trebuie să-i demonstrezi că ești cel mai bun”, a completat acesta.

„Prima seară am fost destul de dur, i-am trimis la culcare și le-am spus că vorbim dimineață. Atunci le-am spus să se întoarcă în țară. «V-ați dorit să fiți celebri și ați reușit». Existau deja detalii despre incident”, a mai spus Isăilă în dialogul cu Costin Ștucan.

Cătălin Căbuz (portar), Alex Pașcanu (fundaș), Virgil Ghiță (fundaș), Ionuț Nedelcearu (fundaș), Alexandru Cicâldău (Viitorul), Vlad Dragomir (mijlocaș), Florinel Coman (atacant) și Adrian Petre (atacant) sunt jucătorii din lot care se aflau în echipă și la acel moment.

Vezi și: ANGLIA U21 - ROMÂNIA U21 // VIDEO Ce mesaj le-a transmis Daniel Isăilă tricolorilor U21, foștii săi elevi: „Nu vă opriți aici”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Playtech: BOMBĂ! Un medic celebru din România anunță când se termină pandemia de Covid-19: ‘Gata, dispare’


Comentarii (6)
ray51
ray51  •  22 Iunie 2019, 10:13

Masura corecta. Masura pedagogica. Ca doar nu trebuia sa le vii cu gheata si tratament antigreturi/antivoma.

105662257060988
Eugen Qy  •  22 Iunie 2019, 10:03
Postat de ivssalak pe 21 Iunie 2019, 18:44

:)))))))))))

N-ai inteles. Pozitia lui in teren in acel moment era o pozitie de Viitor ! :-))))) !!!

107487296349251
Mihai Ducu  •  22 Iunie 2019, 09:51

Uite ce face bautura din om!

Vezi toate comentariile (6)
Comentează