FOTBAL  »  NATIONALA  »  EURO 2019

ANGLIA U21 - ROMÂNIA U21 // Florinel Coman revine! Ar fi unica înlocuire în primul „11” față de meciul cu Croația, 4-1

Florinel Coman
Florinel Coman

Articol de , - Publicat joi, 20 iunie 2019 09:00

ANGLIA U21 - ROMÂNIA U21 // Mirel Rădoi a recunoscut că introducerea lui Ivan a fost o mutare de ultim moment, iar cu Anglia va intra Florinel Coman.

  • România U21 joacă vineri, de la 19:30, cu Anglia U21, al doilea meci de la Euro 2019. Partida va fi liveTEXT pe GSP.ro și în direct pe TVR 1 și TVR HD;
  • Echipa GSP, formată din Răzvan Luțac (reporter), Vlad Nedelea (reporter), Raed Krishan (foto) și Cosmin Nistor (video), e în cantonamentul naționalei din Italia și transmite de la fața locului toate detaliile despre Euro 2019.

Singura dilemă a lui Rădoi înainte de prima partidă a fost banda stângă. Acolo unde, în ultima clipă, selecționerul s-a sucit și l-a titularizat pe Andrei Ivan. Fotbalistul lui Rapid Viena n-a făcut un meci tocmai reușit, părând copleșit în primul rând de căldura sufocantă din prima repriză. A ratat o singură ocazie clară de gol, la chiar ultima fază a primei reprize, când a tras pe lângă poarta lui Posavec. A fost înlocuit apoi de bunul său prieten, Florinel Coman, pe care-l strigă „Mbappe”, după golul de 3-1 al României.

„Schimbare tactică”

Coman s-a descurcat pe final. În primul rând, șeptarul de la FCSB a ținut de minge în flanc și a combinat bine cu muncitorul Florin Ștefan, care a arat banda până în ultima clipă.

La final, în timpul conferinței de presă, Mirel Rădoi a recunoscut că a fost o schimbare tactică specială pentru acest joc și, cel mai probabil, partida cu Anglia va fi începută de Florinel Coman.

Ar fi unica înlocuire în primul „11” - niciunul dintre titulari nu acuză probleme de sănătate după jocul cu Croația.

Cum a arătat ROMÂNIA cu Croația: Radu - Manea, Nedelcearu, Pașcanu, Fl. Ștefan - T. Băluță, Cicâldău - Man (Olaru 84), I. Hagi, A. Ivan (Coman 72) - Pușcaș (Petre 89)

Cum ar putea arăta ROMÂNIA cu Anglia: Radu - Manea, Nedelcearu, Pașcanu, Fl. Ștefan - T. Băluță, Cicâldău - Man, I. Hagi, Coman - Pușcaș

„A fost o căldură infernală, mi-era mie cald când mă țineam pe margine după ei”
Mirel Rădoi

Trei în pericol de suspendare

Meciul cu Anglia va aduce o grijă în plus pentru trei dintre titularii lui Rădoi. Dennis Man, Alexandru Pașcanu și Alex Cicâldău au fost avertizați și, în cazul în care primesc un cartonaș galben și în al doilea joc, nu vor avea dreptul de a evolua contra Franței.

EURO U21 2019 » CLASAMENT GRUPA C

EURO U21 2019 » PROGRAMUL GRUPEI C

18 iunie

Vineri, 21 iunie

  • 19:30 - Anglia - ROMÂNIA (Cesena)
  • 22:00 - Franța - Croația (Serravalle, San Marino)

Luni, 24 iunie

  • 22:00 - Franța - ROMÂNIA (Cesena)
  • 22:00 - Anglia - Croația (Serravalle, San Marino)

VEZI ȘI:

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (41)
lapusneanul
lapusneanul  •  20 Iunie 2019, 17:11
Postat de iosif_vs pe 20 Iunie 2019, 09:20

Băi tu ești obsedat de Luțac, și nu numai de el. Sigur n-ai o problemă (gravă) pe undeva?

prostea, cand un jurnalist, indiferent cine e, spune inaintea meciului cu croatia ca florinel i-a luat fata la antrenmente lui ivan si o sa joace titular, si se intampla invers, inseamna ca acel jurnalist minte si tu esti prostul gesepeului..:)

mosvasile
mosvasile  •  20 Iunie 2019, 16:48

Ce vrajeala!Cica "m'bappe"s-a descurcat si a tinut de minge!Pai asta era rolul lui?Avand in vedere ca Anglia va ataca din start-cum a facut-o si cu Franta-cel putin in prima repriza vom fi nevoiti sa ne aparam!Iar pe contraatac nu ar fi fost mai util Ivan-cu viteza lui?Daar...daar...pentru ca Florinel e "marfa"lu'"nasu", finu Mirel... o sa inceapa cu el!Pana la...0-2!Iar vinovat va fi probabil...Nedelcearu!

sakamoto
sakamoto  •  20 Iunie 2019, 12:53

Un atacant mai trebuie sa marcheze si goluri. De aceea este atacant. Ivan in ultimii 2 ani, a inscris...DOUA Goluri! Steril! De aceea este dar afara de unde joaca, precum o masea stricata. Poate daca mai il aduce in teren Ratzoi, il vede Gigica, si-l cumpara. N-o sa-l tina mult pe steril, caci oricum n-are valoare. Marele sau atu, este acela ca este oltean. Daca ar fi fost din Banat-origine nesanatoasa-nu vedea Nationala, decit la televizor.Sanatate si virtute!

Vezi toate comentariile (41)
Comentează