FOTBAL  »  NATIONALA  »  ANGLIA U21 - ROMÂNIA U21 2-4

ANGLIA U21 - ROMÂNIA U21 2-4 // FOTO Momente speciale create de fanii „tricolori”: „Cesena e un colț de București”

FOTO: Raed Krishan +11   FOTO
FOTO: Raed Krishan

Articol de , , - Publicat vineri, 21 iunie 2019 20:01

România U21 a trecut de Anglia U21, scor 4-2.  Momente speciale cu miile de fani români la Cesena: au aplaudat la scenă deschisă „God Save the Queen” și le-au dat aripi „tricolorilor” lui Mirel Rădoi.

Atmosferă superbă și pe stadion, nu doar pe străzi. Miile de oameni îmbrăcați în galben au ocupat 90% din locurile ocupate ale stadionului „Dino Manuzzi”. Au venit cu bannere de la Sighișoara, Galați sau Pitești și au pregătit un cadru ideal pentru elevii lui Rădoi, pe care i-au aplaudat încă de când au intrat la încălzire.

Au venit chiar și oameni din Londra, care au scris, pe steaguri românești, numele capitalei celor care, deși gazde pe hârtie, s-au simțit ca oaspeții.

+12 FOTO

Mulți au renunțat

Însă românii au făcut un gest care le va rămâne în memorie puținilor englezi care au mai venit pe stadion, poate nici 10% din cei 2.500 care își cumpăraseră bilete. Tichete ieftine, doar 5 euro, cât un "pint" de bere, o nimica toată pentru suporterii Albionului.

Gestul? Imn aplaudat la scenă deschisă de lumea în galben. În picioare, cu partea în alb cântând „God save the Queen” și restul bătând din palme.
Ce ciudată imagine, totuși, cu parcă mai multe steaguri englezești decât englezi, pierduți în marea de români!

A venit Marin

Răzvan Marin n-a fost lăsat de Ajax la Campionatul European ca jucător, însă a găsit o portiță în program pentru a-și încuraja colegii din tribune. Fotbalistul transferat de semifinalista Champions League de la Standard Liege și-a luat liber și a venit pentru meciul de aseară. 

Englezii, fascinați de atmosferă

Andy Walker, oficial al Federației Engleze de Fotbal, a postat pe Twitter o imagine cu suporterii români și a scris: „Cesena pare un mic colț de București. Test dificil pentru naționala Angliei”.

EURO U21 2019 » CLASAMENT GRUPA C

EURO U21 2019 » PROGRAMUL GRUPEI C

18 iunie

Azi, 21 iunie

  • 19:30 - Anglia - ROMÂNIA (Cesena)
  • 22:00 - Franța - Croația (Serravalle, San Marino)

Luni, 24 iunie

  • 22:00 - Franța - ROMÂNIA (Cesena)
  • 22:00 - Anglia - Croația (Serravalle, San Marino)

Vezi și: Răducioiu: „Pușcaș, vreau un hattrick de la tine! Băluță, poți fi noul Gică Popescu”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează