FOTBAL  »  NATIONALA  »  EURO 2016

Antrenorul Stelei a comentat neconvocarea lui Toșca: "Mai bine mă abțin"

Foto: Raed Krishan/Gazeta Sporturilor
Foto: Raed Krishan/Gazeta Sporturilor

Articol de GSP - Publicat vineri, 03 iunie 2016 19:22

Laurențiu Reghecampf nu a contestat decizia lui Anghel Iordănescu de a-l lăsa pe Alin Toșca în afara lotului pentru EURO, însă a refuzat să spună dacă jucătorul merita sau nu convocarea.

"S-a făcut cea mai buna selecție, Nea Puiu a avut timp să-i analizeze pe fiecare parte. Cred că a luat cele mai bune decizii.

Nu știu dacă merită sau nu merită. Antrenorul a decis. E un jucător care a crescut enorm de mult în ultimul an. Dacă nu este în lot, înseamnă că nu a meritat. Mai bine mă abțin, părerea mea îi poate supăra pe ceilalți", a spus tehnicianul Stelei la Digi Sport.

Reghecampf susține că Stanciu nu ar trebui comparat cu ceilalți purtători ai numărului 10, de la echipa națională și spune că Steaua îl poate înlocui pe mijlocaș în cazul în care evoluțiile bune de la națională îi vor aduce un transfer.

"Nu trebuie să-l comparăm pe Stanciu cu Hagi sau Mutu. Nu cred că putem să comparăm pe nimeni cu Hagi. Îmi doresc să aibă rezultate la fel de mari ca ei doi. Nu cred că trebuie să fie peste Mutu. Dacă va reuși să-l egaleze pe Mutu, va fi o performanță foarte mare.

Nu mi-e frică să-l pierd. Știm că jucătorii care ajung la Steaua și au jocuri bune, pot pleca fără nicio problemă, ne gândim la un înlocuitor", a adăugat tehnicianul roș-albaștrilor.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (6)
1025138504184136
Constantin Valentin  •  06 Iunie 2016, 09:29

Bai nene esti ...nebun !!! Pai cum poti sa afirmi ca Mutu a fost peste Hagi... la ce pana mea la droguri , bautura si *** ! Frate pana unde merge rautatea si nebunia la unii !!!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

138312373238642
Florin Cutitoi  •  03 Iunie 2016, 22:43
Postat de ovidiu_3003 pe 03 Iunie 2016, 20:54

Hagi ca jucator a fost un mediocru ...Mutu a fost peste el ...dar amandoi cand nationala a avut nevoie de ei au ratat ...n am castigat nimic cu ei in formatie ...nici macar un loc 3 ...nimic ...

Ai fost la medic?!

dvd1
dvd1  •  03 Iunie 2016, 23:54

ce sa caute Tosca asta la nationala? asta nici in spatele scolii nu poate sa joace. Au febra mare cei care zic ca muratura asta e fotbalist

Vezi toate comentariile (6)
Comentează