FOTBAL  »  NATIONALA  »  ANTRENOR

Anunț de ultimă oră al lui Andrei Vochin în privința venirii lui Contra la națională

FOTO: Alex Nicodim
FOTO: Alex Nicodim

Articol de GSP - Publicat sambata, 16 septembrie 2017 18:55

Așa cum GSP.RO a anunțat astăzi, Andrei Vochin, consilierul președintelui Răzvan Burleanu, a confirmat faptul că acesta se va întâlni duminică cu Cosmin Contra pentru stabilirea ultimelor detalii legate de preluarea postului de selecționer. 

"Duminică va avea loc o discuție între președintele Federației și Cosmin Contra pentru acest post. Pașii au fost cei normali, întâi a fost contactat clubul, s-au afirmat intențiile Federației de a lucra cu Contra. Asta nu însemnă că mutarea se va face 100%.

Există un acord, dar în același timp și o clauză", a declarat oficialul federal Andrei Vochin, la TV Telekom Sport 1. 

De altfel, diseară, la Turnu Severin, mulți dintre membrii Comisiei Tehnice a FRF, în frunte cu Mihai Stoichiță, vor urmări partida dintre CSU Craiova și Dinamo. 

"Ce va fi în viitor vom vedea. Nu am vorbit deloc despre ce va fi după această partidă. Cosmin e focusat doar pe meciul de la Craiova pentru că nu venim după rezultate grozave" Ionel Dănciulescu, director sportiv Dinamo

Citește și:Mâine e ziua decisivă pentru Contra! Discuția finală cu Burleanu + tot programul unei duminici de foc

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (24)
1059109910783295
Luci Luci  •  17 Septembrie 2017, 16:44

Contra. Aliniaza echipa pe care ti-o scriu acuma. Formatia 4-3-3, Portar: Tarasanu; Fundasi: fundas dreapta, Sapunaru, fundas central pe partea dreapta Chiriches, fundas central pe partea stanga Alin Tosca, fundas lateral pe partea stanga Latovlevici; Mijlocasi: mijlocas dreapta Chipciu, mijlocas central Nicusor Stanciu, mijlocas stanga Maxim; Atacanti: pe dreapta Budescu, pe centru Florin Andone sau Claudiu Keseru, pe stanga Denis Alibec; Rezerve: Portari: Pantilimon, Silviu Lung; Fundasi: Benzar, Gardos, Moti, Steliano Filip; Mijlocasi: Razvan Marin, Dorin Rotariu, Gabriel Torje; Atacanti: Stancu, Raul Rusescu, Andone/Keseru. (Desigur, se pot renunta si adauga de fiecare data jucatori, mai ales la rezerve, insa ca si line-up de start cred ca am aliniat cea mai buna echipa la ora actuala).

176901212832165
Dan Petnaise  •  17 Septembrie 2017, 14:37

Dumnezeule Mare ! Ăștia au innebunit de tot? Mă mir ca nu il pun pe Alexa selecționer ȘȘȘȘȘ)))))))))

cainelup
cainelup  •  17 Septembrie 2017, 09:57

"membrii Comisiei Tehnice a FRF vor urmări partida dintre CSU Craiova și Dinamo." - Cred ca va declarati multumiti, acum, de alegerea facuta. Privind jumatatea plina a paharului, sa schimbi un orb cu un chior e un pas inainte.

Vezi toate comentariile (24)
Comentează