FOTBAL  »  NATIONALA  »  FRF

Anunț de ultimă oră pe site-ul FRF: "Un nou staff tehnic pentru națională"

Articol de GSP - Publicat duminica, 28 ianuarie 2018 20:49

Sorin Colceag a fost demis din funcția de selecționer al reprezentativei de fotbal U17 a României.

Membrii Comisiei Tehnice i-au cerut Directorului Tehnic FRF, Mihai Stoichiță, schimbarea antrenorului echipei U 17. Decizia vine ca urmare a meciurilor meciurilor amicale disputate împotriva Turciei, în care am pierdut cu 2-6 și am scos o remiză, scor 0-0.

Noua echipă a naționalei sub 17 va fi formată din Aurel Țicleanu, coordonar, și de antrenorii Adrian Văsâi și Mihai Ianovschi Jr.

România își joacă în martie șansele pentru calificarea la Campionatul European. Turneul care ne poate duce acolo se desfășoară în perioada 22 martie 2018- 28 martie 2018 și e găzduit de Ungaria. La el participă selecționatele României, Israeulului, Ungariei și Sloveniei.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (4)
jack_the_stripper
jack_the_stripper  •  29 Ianuarie 2018, 09:27

Daca Gurita a fost pus sa salveze Nationala, pe astia mici nu poate sa-i salveze decat Miriuta...

mioriticul
mioriticul  •  29 Ianuarie 2018, 07:51
Postat de danielp0tc0varu pe 28 Ianuarie 2018, 23:01

Ce merite are Slughita in fotbal , pt. a ocupa acest post ?Un pupator de dosuri , libidinos.

Pai e promovat de comunistul 0.I.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

roadghost
roadghost  •  29 Ianuarie 2018, 00:17

Stoichita e un simbol al servilismului, cu atitudinea sa umila de slujbas care tine cu dintii de post, tonul mereu plangacios al vocii si accesele de victimizare si autoflagelare...era bun in Filantropica, le vindea alora niste ponturi clasa I

Vezi toate comentariile (4)
Comentează