FOTBAL  »  NATIONALA  »  PLECARE

Anunţ-fulger făcut de Răzvan Burleanu: "I-am cerut demisia!"

Articol de GSP - Publicat miercuri, 18 iunie 2014 00:00 / Actualizat miercuri, 18 iunie 2014 22:29

Bogdan Stelea şi-a prezentat azi demisia urmînd să devină antrenorul Viitorului Constanţa. Totuşi, Răzvan Burleanu va mai discuta mîine cu fostul selecţioner al naţionalei U21 detaliile despărţirii.

Pe lîngă asta, preşedintele FRF i-a cerut demisia lui Ştefan Iovan, fiind nemulţumit de rezultatele naţionalei U19.

"Am fost în tribună la U19 la meciurile cu Austria şi Rusia. Am fost total dezamăgit, de aceea toţi antrenorii pe care îi veţi vedea la naţională vor fi mult mai bine motivaţi financiar.

Lucrăm la pachete salariale, vina nu poate fi dintr-o singură parte. I-am solicitat astăzi domnului Iovan să-şi dea demisia, a spus că se mai gîndeşte. Nu sînt clauze.

E adevărat, azi am primit demisia domnului Stelea, mîine voi avea o discuţie cu el să văd care e argumentul, să văd dacă este vorba despre o ofertă pe care nu o poate refuza", a spus Răzvan Burleanu la televiziunea sportro.

A uitat-o pe Ghenea? » Dimitrov are o nouă cucerire celebră: filmați pe străzile din Monte Carlo

„Dacă mănânci o lună de la penitenciar, dai colțul!” » Dănuț Lupu, despre condițiile de la Rahova: „Să mă ierte doamna Rodica, dar la Marriott era mai ieftin ...”


Comentarii (20)
matheus9999
matheus9999  •  19 Iunie 2014, 09:37
Postat de titelb pe 19 Iunie 2014, 08:11

Parca ar vorbi Anghelache cu limba aia comunista de lemn.

Esti tendentios sau n-ai inteles nimic... Sper sa fie prima varianta. Incearca sa treci peste modul de exprimare si sa comentezi continutul, mesajul. Acel Anghelache n-are nici o treaba cu managementul in general, nu numai in sport.

matheus9999
matheus9999  •  19 Iunie 2014, 09:23
Postat de titelb pe 19 Iunie 2014, 08:09

Zi-mi si mie un antrenor corect , scolit si cu viziune in Romania.

Mai sunt. .. Dupa ce scapa de dinozauri, o sa-i vezi ca apar. M-am saturat sa aud indicatii tehnice de genul "haida baaa" sau "da-o maaa". Uita-te la Teja. Pentru mine era un simplu nume. Cand a primit o sansa a valorificat-o. Cel mai important e creierul care sa gaseasca un sistem de joc unitar si eficient.

titelb
titelb  •  19 Iunie 2014, 08:11
Postat de matheus9999 pe 19 Iunie 2014, 08:06

Sincer, desi am fost sceptic sunt surprins placut de noua echipa. Cel putin la nivel declarativ, strategia e super OK. E important sa-i si gaseasca pe acei antrenori corecti, scoliti si cu viziune, pe care sa-i integreze intr-un sistem. Acest lucru garanteaza gasirea, pregatirea si promovarea valorilor individuale, salvarea talentelor care se pierd din cauza sistemului actual. In schimb, sistemul de joc e cheia crearii unei echipe competitive. Ar trebui identificat un sistem de joc unitar, care sa se exerseze de la nivel juvenil. Astfel un jucator promovat la un nivel superior va deveni o piesa integrata intr-un mecanism, valoarea lui individuala contribuind la valoarea echipei.

Parca ar vorbi Anghelache cu limba aia comunista de lemn.

Vezi toate comentariile (20)
Comentează