FOTBAL  »  NATIONALA  »  ALEGERI FRF

Anunț-șoc făcut de Andrei Vochin! De ce a pus Burleanu tunurile pe Lupescu cu o lună înainte de alegeri: "Sunt perfect de acord cu dictatura"

Articol de GSP - Publicat marti, 20 martie 2018 22:02

Răzvan Burleanu a așteptat alegerile și candidatura lui Ionuț Lupescu pentru a scoate la iveală mai multe lucruri în neregulă pe care "Kaiserul" le-a făcut pe când șef la FRF era Mircea Sandu.

Consilierul lui Răzvan Burleanu, Andrei Vochin, a dezvăluit motivul pentru care actualul șef al Federației a introdus, pe ordinea de zi a CEx din 22 martie, studierea acestui "dosar", în care sunt implicate firmele lui Lupescu, când mai sunt mai puțin de 30 de zile până la alegeri.

Răspunsul lui Vochin a fost unul cât se poate de sincer: "Face asta probabil ca să câştige alegerile, ca să nu vină unul să sifoneze banii. Din punct de vedere al corectitudinii este corect. Este posibil să fie dictatură, dar dictatura moralităţii.

Sunt perfect de acord cu dictatura curăţeniei şi a moralităţii. Ce înseamnă să fii administrator? Te aleg oamenii să administrezi, în 2014, afacerea. Îţi ridici mânecile şi te apuci de treabă.

Faci un audit, dar nu numai din punct de vedere financiar. Vezi ce se întâmplă şi la juniori şi te apuci de treabă. În timpul ăsta nu pui mâna şi pe armă. Pui mâna pe armă când simţi că vine hoţul".

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (32)
1498434707123363
Dumitru Neculai  •  21 Martie 2018, 14:14

mai voinicule laso mai moaqle nu tia ajuns sa conduci NATIONALA 4ani????? AUUUUUUUT tu cu burlan si cu mecanicul sau sef de garaj deschideti o spalatorie auto casier al puneti pe tata lui burlan

sexilian
sexilian  •  21 Martie 2018, 14:11

*** si hoti=lumea fotbalului nostru,sariti si aparati-va nimicurilor........

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

917516058278640
Marius Nica  •  21 Martie 2018, 13:12

Vochin parea mai "spala", mai scos in lume. Este o dezamagire totala acum, se vede din avion ca este subiectiv si m-as mira sa nu aibe degetele murdare de "miere". Trag astia cu dintii de sefie, nu credeam ca nasu Sandu va fi depasit. Sper sa dispara asa cum priun buna lor guvernare a fotbalului, au disparut spectatorii de pe stadioane.

Vezi toate comentariile (32)
Comentează