FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA

Anunț surprinzător! El trebuia să fie selecționerul României înaintea lui Daum: "Am vorbit cu Burleanu"

Articol de GSP - Publicat luni, 26 iunie 2017 19:59

Walter Zenga a recunoscut că a fost la un pas de a prelua cârma echipei naționale a României. Italianul care a stat pe banca Stelei și a lui Dinamo nu exclude însă o posibilă colaborare cu FRF pe viitor.

"Nu că am avut contact, eu am fost clar...clar am vorbit. Eram comentator la Rai, la Campionatul European şi a rămas că ne vedem sâmbătă la Bordeaux pentru Italia - Germania şi apoi ne întoarcem împreună duminică.

Luni urma să facem conferinţa de presa. Vineri am primit mesaj de la domnul Burleanu care mi-a zis că închidem aici pentru că are altă opţiune: Daum", a spus Zenga la TV Digi Sport.

...despre Daum: "Cu un antrenor care nu ştie, care nu se pricepe la fotbalul din România e greu. El nu ştia cum e mentalitatea jucătorului şi ăsta e un handicap. Eu mă simt pregătit pentru a deveni antrenor de echipă naţională. Nu e uşor, trebuie să ai multă experienţă", a mai Zenga.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (7)
sexilian
sexilian  •  26 Iunie 2017, 21:41

ASTA CREDE CA E VORBA DE FATA LUI SANDU.......

894347060631419
Ady Oster  •  26 Iunie 2017, 21:29

Auzi la Zenga, cica "Eu mă simt pregătit pentru a deveni antrenor de echipă naţională. Nu e uşor, trebuie să ai multă experienţă". Pai cata experienta are el si cata Daum? :)

iosif_vs2
iosif_vs2  •  26 Iunie 2017, 21:26
Postat de ion_palnie pe 26 Iunie 2017, 21:04

Stapinul nostru nea gigi va fi noul antrenor al FCSBului dupa ce luam citeva umilinte si e bine. Hahaha, hahahaha HahahahaHaha

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (7)
Comentează