FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA

Anunțul făcut de Adrian Mutu în urmă cu puțin timp! Ce va face după alegerile de la FRF

Articol de GSP - Publicat sambata, 24 martie 2018 19:44

Adrian Mutu a explicat ce va face după alegerile de la Federație care au loc pe 18 aprilie. Surpriză! Indiferent dacă va câștiga Răzvan Burleanu sau Ionuț Lupescu, fostul căpitan al naționalei are de gând să se apuce de antrenorat. 

"Am mai spus, indiferent cine va fi președinte la FRF, eu caut să antrenez. Dacă mâine îmi vine o ofertă care mă convinge, voi pleca, pentru că asta vreau să fac.

Dacă aş avea o ofertă care m-ar convinge, aş accepta-o pentru că ăsta e lucrul pe care vreau să-l fac. Pasiunea mea e fotbalul.

Nemaiputând să joc, normal că, antrenând, îmi pot să fiu aproape. Cred că prin experienţa acumulată pot ajuta jucătorii români să ajungă la un înalt nivel”, a declarat Adi Mutu pentru TV Telekom Sport.

A luat parte la un moment istoric în fotbalul românesc, acum lucrează pe TIR în Germania: „Patronii sunt foarte faini! Mai stau un an și mă întorc acasă”

„Traduceri avem?” » Cum se comportă „Hagi” Luțu la cursurile de director sportiv: „E disperat!”


Comentarii (2)
spinoza
spinoza  •  24 Martie 2018, 22:27

Prizeaza!

669483216526738
Cotofana Danut  •  24 Martie 2018, 22:08

Cred ca normal ar trebui sa incepi munca de antrenor de jos.In urma rezultatelor muncii tale,vor veni si ofertele care te vor convinge.Asa din prima cam greu,dar iti doresc multa bafta.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează