FOTBAL  »  NATIONALA  »  STEAUA

Apariţie-surpriză în cantonamentul Stelei: "Urmărim 50 de fotbalişti"

Articol de GSP - Publicat luni, 23 ianuarie 2017 17:34

Lotul Stelei a fost vizitat în Antalya de unul dintre secunzii naţionalei, Rudi Verkempink, care se află în Turcia pentru a superviza evoluţiile mai multor jucători care sunt în vederea selecţionerului Christoph Daum.

"Este important să ținem legătura cu jucătorii. Iar lucrul cel mai bun este că aici, în Turcia, avem foarte multe echipe, ceea ce ne permite ca într-un timp scurt să urmărim o mulțime de jucători.

Urmărim 50 de fotbaliști, iar asta este o muncă zilnică. Pentru că dacă vrei să urmărești performanțele a 50 de fotbaliști trebuie să muncești din greu", a spus acesta, conform TV Dolce Sport.

Ionuţ Badea, celălalt secund al lui Daum, se află în Spania, acolo unde supervizează cantonamentul lui Dinamo.

  • România va întâlni Danemarca pe 26 martie în Grupa E de calificare la Campionatul Mondial din Rusia. Naționala noastră ocupă locul 4, cu 5 puncte.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (3)
sooos1ck
sooos1ck  •  23 Ianuarie 2017, 18:14
Postat de lapusneanul pe 23 Ianuarie 2017, 18:09

si uite asa ...stupize, stupize,...gesepistii au mai reusit sa faca un articol in care in prim plan e echipa lui nea gigi, care e om bun, vorba lui crotalie...hahahahahaha

A zis si de Dinamo, ca e supervizata in Spania de Ionut Badea :)

ando89
ando89  •  23 Ianuarie 2017, 18:13

Are jiji la firmă 50 de angajați?!

lapusneanul
lapusneanul  •  23 Ianuarie 2017, 18:09

si uite asa ...stupize, stupize,...gesepistii au mai reusit sa faca un articol in care in prim plan e echipa lui nea gigi, care e om bun, vorba lui crotalie...hahahahahaha

Vezi toate comentariile (3)
Comentează