FOTBAL  »  NATIONALA  »  GRECIA - ROMÂNIA, DUMINICĂ, ORA 21:45, ÎN DIRECT PE TVR1, LIVETEXT PE GSP.RO

Arabii vin la Piţi » Presa saudită susţine că selecţionerul României s-a înţeles cu Al Ittihad

Pițurcă se află acum la al treilea mandat la cîrma primei reprezentative a României
Pițurcă se află acum la al treilea mandat la cîrma primei reprezentative a României

Articol de - Publicat joi, 04 septembrie 2014 00:00 / Actualizat miercuri, 03 septembrie 2014 22:23

Siteul ittinews.net citează surse de la Al Ittihad, care susţin că selecţionerul României s-a înţeles cu saudiţii. Tehnicianul ar urma să fie prezentat oficial la gruparea din Arabia Saudită săptămîna viitoare, după partida din debutul preliminariilor CE 2016, cu Grecia.

Deşi Victor Piţurcă a încercat să dezamorseze repede "bomba" conform căreia ar urma ca după meciul cu Grecia să părăsească reprezentativa pentru clubul Al Ittihad, din Arabia Saudită, subiectul este încă de actualitate.

Presa de la Riad, care a revenit ieri asupra subiectului, după ce tratativele purtate în ultimele zile de Al Ittihad cu uruguayanul Jose Canerro sau cu germanul Bernd Schuster nu au dus la nici un rezultat.

6,5 mil în 2 ani
Conform ittinews.net, care citează surse din cadrul clubului Al Ittihad, Piţurcă s-ar înţeles încă de ieri cu şeicii. Unul dintre reprezentanţii grupării arabe ar urma să se deplaseze fie la Atena, fie la Bucureşti, pentru a parafa înţelegerea cu selecţionerul român.

Acelaşi site afirmă că Piţi va fi prezentat oficial după meciul "naţionalei" cu Grecia. Contractul ar urma să se întindă pe două sezoane, suma pe care românul o va cîştiga în această perioadă, inclusiv bonusurile pentru cîştigarea titlului, fiind de 6,5 milioane de euro!

Au bani, dar sînt sub Al Hilal
Surse din lumea arabă afirmă pentru Gazetă că acesta ar fi un efort financiar destul de mare din partea conducătorilor lui Al Ittihad, club ce a cheltuit în ultimii 5 ani peste 100 de milioane de euro pe transferuri. Şi totuşi, şeicii sînt dispuşi să-l facă, deşi se hotărîseră să mai reducă rata investiţiilor.

Aşa au însă speranţa că îi vor putea contracara pe cei de la Al Hilal, unde antrenează Laurenţiu Reghecampf, un club care este în acest moment mult mai puternic din punct de vedere financiar.

8 titluri de campioană a Arabiei Saudite are Al Ittihad în palmares, ultimul în 2008, două Ligi ale Campionilor Asiei şi o Cupă a Campionilor Asiei

87 de ani de existenţă numără Al Ittihad, fiind cel mai vechi club din Arabia Saudită

"Şansele ca eu să plec în Golf sînt sub unu la sută. Nu este nimic serios, nu am vorbit cu nici un oficial de la Al Ittihad. Sînt doar speculaţii" (Victor Pţurcă, selecţioner România)

"Piţi s-a suparat cînd presa a scris că o să plece. Nici eu nu plec la echipa naţională a României, Dacă vreţi să credeţi zvonurile, aveţi tot dreptul, dar eu rămîn aici, la club, să-mi fac treaba" (Ladislau Boloni, antrenor Al Khor, în presa din Qatar)

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (7)
conasu_boeru
conasu_boeru  •  04 Septembrie 2014, 16:43

Lovitura ar fi ca nationala sa bata in Grecia , iar daca Piturca pleaca, urmatorul selectioner sa ...piarda acasa urmatorul joc !

steaua.libera
steaua.libera  •  04 Septembrie 2014, 15:57

Du-te, Piti, du-te!

pedrogar
pedrogar  •  04 Septembrie 2014, 11:41

Duca-se invartindu-se!

Vezi toate comentariile (7)
Comentează