FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA - MUNTENEGRU, VINERI, 21:45, PROTV, LIVETEXT PE GSP.RO

Arbitru cu noroc pentru "tricolori" la partida dintre România și Muntenegru

Articol de GSP - Publicat marti, 04 septembrie 2018 14:51

Meciul dintre România și Muntenegru de vineri, din Liga Națiunilor, va fi arbitrat de slovacul Ivan Kruzliak (34 de ani).

Centralul a mai condus naționala noastră în preliminariile pentru EURO 2016, când România a câștigat în deplasare cu Insulele Feroe, scor 3-0.

Slovacul a fost la centru și la jocul din 28 august 2014, la meciul pierdut de Petrolul Ploiești în deplasarea de la Dinamo Zagreb, din play-off-ul Europa League, scor 1-2.

Vineri, Ivan Kruzliak va fi ajutat de asistenții Tomas Somolani și Branislav Hancko. Al patrulea oficial va fi Tomas Mokos, în timp ce arbitri adiționali vor fi Filip Glova și Michal Ocenas.

Echipa națională a României va juca două meciuri, primul cu Muntenegru, iar al doilea cu Serbia, în Liga Națiunilor, pe 7 și 10 septembrie.

CONTEXT: În funcție de rezultatele obținute în Liga Națiunilor, România poate intra într-o urnă mai bună la tragerea la sorți pentru preliminariile EURO 2020. În plus, dacă nu se califică din preliminariile clasice la EURO 2020, “tricolorii” mai pot avea o șansă la play-off, dar trebuie mai întâi să termine măcar pe locul 2 în Liga Națiunilor, dintr-o grupă cu Serbia, Muntenegru și Lituania. Citește AICI ghidul complet al Ligii Națiunilor!

Citește și: EXCLUSIV Jucătorul fără juniorat » Povestea incredibilă a jucătorului chemat de Contra: "De la Crâmpoaia la naționala României"

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (2)
redshow
redshow  •  04 Septembrie 2018, 17:50

Tipic romanesc ...sa ne bazam pe arbitru. Pai asa a facut si " campioana" : ))) si a fost *** *** pentru amatorii de la Dudulanj.... Or sa ne bata muntenegrenii de or sa ne sara pietrele de la rinichi .

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

vlad.dracul.
vlad.dracul.  •  04 Septembrie 2018, 16:29

Păi numai pe noroc ne mai putem baza, că valoare nu avem.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează
Close