FOTBAL  »  NATIONALA  »  SELECȚIE

Are 62 de selecții, însă vede naționala drept un capitol închis! Săgeți către selecționer ale unui important fotbalist român

Articol de GSP - Publicat luni, 21 decembrie 2015 13:09

Dorin Goian nu se mai gîndește la echipa națională a României, chiar dacă a jucat constant la Asteras Tripolis. Fostul fundaș al Stelei trimite cîteva săgeți către selecționer. 

"O să fiu sincer şi o să îţi spun că deja m-am resemnat. Nu mă mai gîndesc la nici un campionat european şi cred că naţionala este deja un capitol închis pentru mine.

Am văzut cum stau lucrurile şi nu trebuie să ne mai amăgim unii pe alţii. Nu am fost căutat şi nici convocat îa ultimele meciuri ale echipei naţionale, atunci cînd consider că puteam să ajut şi eu România.

Jucam titular la echipa mea de club, dar nici măcar nu am fost luat în calcul. Deci e clar că selecţionerul are o altă strategie pe viitor, iar Dorin Goian nu face sigur parte din ea.

Aşa că nu mai are nici un rost să mă mai gîndesc la naţională, mai ales că deja am 35 de ani. Să fac declaraţii din alea pentru presă, că niciodată să nu spui niciodată, sau că mă mai gîndesc la o convocare, nu cred că îşi mai au rostul", a zis Goian pentru Fanatik.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (1)
alternativa.fc
alternativa.fc  •  21 Decembrie 2015, 14:38

nici unul din poza nu merita la euro, ratz are 105 de selectii si il l-a depasit pe Boloni foarte bine, dar pe Popescu cu 115 ar fi trist sa-l depaseasca. nu poate juca mai mult de 8 meciuri anul viitor, si ar fi cazul sa se retraga. Marica nu a jucat la Euro 2008 desi a fost convocat a refuzat sa intre ultimele minute cu Olanda cand tot circul fusese consumat si romania parasea competitia voit sau mai putin. Atunci poate ca trebuiau sa joace Florin Costea si chiar Marica in locul atacului care ne-a facut de ras cu olanda care in afara de snaider care juca la inter nu doreau italia calificata, romania intra in alta era atunci daca se califica lasand franta si italia in grupa./////Rat a gresit ca nu ales o echipa din Romania ca sa joace la Euro nu sa stea afara din lotul unor spanioli si sa fie capitan al romanieii, Este totusi Euro 2016 nu 2008

Vezi toate comentariile (1)
Comentează