FOTBAL  »  NATIONALA  »  SAGA

VIDEO România nu poate juca pe Arena Națională în Nations League! Ce eveniment îi alungă pe „tricolori”

Arena Națională va găzdui ediția din 2022 a festivalului Saga, pe 3, 4 și 5 iunie. Echipa națională a României trebuie să caute alt stadion pentru două meciuri din Liga Națiunilor.
Arena Națională va găzdui ediția din 2022 a festivalului Saga, pe 3, 4 și 5 iunie. Echipa națională a României trebuie să caute alt stadion pentru două meciuri din Liga Națiunilor.

Articol de GSP - Publicat vineri, 26 noiembrie 2021 19:52 / Actualizat vineri, 26 noiembrie 2021 20:31

Arena Națională va găzdui ediția din 2022 a festivalului Saga, pe 3, 4 și 5 iunie. Echipa națională a României trebuie să caute alt stadion pentru două meciuri din Liga Națiunilor. 

Bucureștiul copiază modelul Clujului, loc unde festivalul Untold este organizat pe cel mai mare stadion al orașului. SAGA, eveniment găzduit în 2021 la Romaero Băneasa, se mută la Arena Națională.

Știm barajele pentru CM 2022 » Duel-șoc între Italia și Portugalia! România ar fi avut un traseu infernal
Baraj CM
Știm barajele pentru CM 2022 » Duel-șoc între Italia și Portugalia! România ar fi avut un traseu infernal

Festivalul se intersectează cu primele 4 etape din Nations League, care se vor desfășura în perioada 2-14 iunie. „Ticolorii” vor disputa două partide pe teren propriu și, din cauza festivalului SAGA, Federația va trebui să găsească alt stadion. Chiar dacă evenimentul se încheie pe 5 iunie, gazonul va fi impracticabil.

Cel mai probabil, FRF va alege ca România să evolueze în Ghencea. La prima partidă pe noul stadion Steaua, „tricolorii” au remizat cu Islanda, 0-0, în preliminariile pentru CM 2022, rezultat care a dus la ratarea calificării la baraj.

Programul echipei naționale în 2022

24/25 martiemeci amical
28/29 martiemeci amical
2-4 iuniemeci Liga Naţiunilor
5-8 iuniemeci Liga Naţiunilor
8-11 iuniemeci Liga Naţiunilor
12-14 iuniemeci Liga Naţiunilor
22-24 septembriemeci Liga Naţiunilor
25-27 septembriemeci Liga Naţiunilor

SAGA Festival 2022, pe Arena Națională

La festivalul din 2022 vor participa peste 150 de artiști internaționali și locali, printre care se numără Afrojack, Marshmello și Timmy Trumpet. Alți artiști vor fi anunțați pe 2 decembrie.

Ne-am bucurat cu toții, împreună, de o primă ediție SAGA uimitoare și de un loc perfect pentru debutul festivalului. Reacțiile oamenilor, dorința lor de a participa într-un număr cât mai mare la festival și faptul că ne-am dorit ca în 2022 să trecem la următorul nivel și să pregătim un concept inovator la o nouă scară, să avem mai multe scene pentru publicul nostru, ne-au determinat să alegem o nouă casă pentru SAGA: National Arena. 
- Allan Hardenberg, CEO ALDA, compania globală care are în portofoliu festivalul SAGA

VIDEO Imagini de la SAGA Festival 2021

Citește și alte știri despre echipa națională: 

MM râde de întâlnirea Burleanu - Răzvan de la Salonic » Două „scenarii” avansate în direct de managerul FCSB

Mutu se ia de jucătorii naționalei: „Cu Islanda nu era dificil” + „Rădoi s-a grăbit!”

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (8)
tipsy
tipsy  •  28 Noiembrie 2021, 14:24

Foarte bine, la ce fotbal avem, nici nu mai are ce sa caute pe stadion de 50.000 locuri. O fi muzica proasta, dar n-are cum sa fie mai proasta decat fotbalul, asa ca lasati lumea sa se distreze. Fotbal au destule locuri in care pot juca.

1502241916738818
Ion-Nelu Nistor  •  27 Noiembrie 2021, 11:43

Mai bine!

107889588095945
George George  •  27 Noiembrie 2021, 08:48

In primul rand, festivalurile muzicale de genul celui enuntat in material sunt de slaba calitate, deci n-ar trebui sa duca la degradarea stadionului construit pentru echipa nationala! Arogantii clujeni insista cu Untold-ul lor si, inevitabil, gazonul (prost inca de la inceput) stadionului lor are de suferit! In al doilea rand, cum si-ar permite clubul Armatei sa puna conditii pentru a gazdui meciuri ale "nationalei"? L-au construit Armata si clubul de Liga a IV-a, de atunci? In Romania s-au construit arene pentru echipe de ligi inferioare (Rapid era in aceeasi situatie), in timp ce Dinamo inca nu e sigura ca va putea evolua pe un stadion nou in urmatorii ani! In timp ce unele cluburi sunt favorizate de toata lumea, alte cluburi sunt lovite, destabilizate din toate partile (imi amintesc ca o decizie judecatoareasca intarziata/amanata a impiedicat clubul din Stefan cel Mare sa evolueze in cupele europene in urma cu cateva sezoane!).

Vezi toate comentariile (8)
Comentează