FOTBAL  »  NATIONALA  »  AMICAL CU ARGENTINA

Argentina cere bani pentru şedinţa de pregătire » 100.000 de euro pentru antrenamentul lui Messi

Biletele la meciul contra echipei lui Messi (stînga) şi Cambiasso costă între 15 şi 50 de euro Foto: Reuters
Biletele la meciul contra echipei lui Messi (stînga) şi Cambiasso costă între 15 şi 50 de euro Foto: Reuters

Articol de - Publicat marti, 17 mai 2011 00:00 / Actualizat luni, 16 mai 2011 23:06

Antena 1, ProTV şi Digi au depus oferte la FRF spre a cumpăra la pachet drepturile TV pentru meciurile cu Argentina, Brazilia şi Paraguay. Federaţia va decide pînă la sfîrşitul săptămînii cui va vinde cele trei partide de top

100.000 de euro trebuie să producă organizatorii meciului România- Argentina de pe 10 august. Aceasta pentru ca oaspeţii să lase accesul liber spectatorilor şi mass media la antrenamentul oficial al lui Messi şi compania din seara zilei de 9 august.

Meciul cu argentinienii reprezintă evenimentul de inaugurare al noului stadion National Arena.


Bani din drepturi tv şi publicitate
"Argentinienii au cerut o anumită sumă pentru antrenamentul deschis şi căutăm soluţii pentru a produce şi acest buget", a confirmat pentru Gazetă Cristi Iancu, managerul SEG Team, partenerul FRF pe probleme de marketing.

Federalii încearcă să găsească un post tv interesat să transmită live antrenamentul lui Messi şi să plătească pentru drepturi. De asemenea, se urmăreşte atragerea de fonduri din publicitate, în ideea că, la şedinţa de pregătire, se va monta pe marginea terenului un inel de reclame pe care să se deruleze numele şi siglele firmelor care plătesc. Intrarea spectatorilor va fi liberă în cazul antrenamentului deschis.

Antena, ProTV şi Digi vor meciurile, TVR nu e interesată
FRF a acceptat pînă vinerea trecută ofertele televiziunilor pentru "pachetul" Brazilia (8 iunie, ora 3:50), Paraguay (11 iunie, ora 23:00) şi Argentina. Antena 1, ProTV şi Digi au depus oferte, încă se mai negociază, iar către finalul acestei săptămîni se va şti pe ce posturi se văd cele trei partide. Cert e că TVR nu e interesată de aceste partide, motiv pentru care nici n-a trimis vreo propunere. "Raţiuni financiare, ar fi o nebunie pentru televiziunea publică să dea cîteva sute de mii de euro pe aceste întîlniri", a explicat un oficial din TVR. "Evident, în funcţie de negocieri, se pot lua meciurile şi separat, cele din turneul sud- american şi cel cu Argentina", a explicat un oficial federal. Şefii de la Casa Fotbalului mizau să vîndă drepturile pentru 1.000.000 de euro. "O sumă fantezistă", i-au descurajat cei din televiziuni. Un impediment este şi ora de desfăşurare a meciurilor din luna iunie, cel cu Brazilia derulîndu-se cînd la Bucureşti e noapte, la ora 3:50.

400.000 de euro ar fi oferit Digi pentru întreg pachetul de trei meciuri, conform unor surse din piaţă

15 euro costă cel mai ieftin bilet la meciul cu Argentina şi 50 de euro cel mai scump, la tribuna 0: tichetele se pun în vînzare către finalul lunii mai

La EURO GSP, Pițurcă a prevăzut finala Champions League și dă de pământ cu 3 „grei” ai vremurilor noastre: „Au fost PANARAME!”

„E foarte grav ce a spus Șucu!” » A „citit” ce se întâmplă la Rapid: „Vine președinte cu Șumudică antrenor!”


Comentarii (4)
dora
dora  •  17 Mai 2011, 10:59

ora 3.50...ehehe vor avea o audienta de doi bani la ora aceea...nu isi vor scoate investitia. am sa ma uit a doua zi la cele mai interesante faze ale partidei. nu ma pasioneaza meciurile de fotbal difuzate dupa miezul noptii...

ciuciubaru
ciuciubaru  •  17 Mai 2011, 10:47

cum naiba or sa vina Messi, Higuain, DiMaria sa joace in 10 august cand supercupa spaniei este tur - retur 7-14 august intre barca si real!?

profil440
profil440  •  17 Mai 2011, 09:43
Postat de pe 01 Ianuarie 1970, 02:00

si tu in loc sa visezi la Vest sa-ti dai sema ca esti in Romania.

Vezi toate comentariile (4)
Comentează