FOTBAL  »  NATIONALA  »  INAUGURAREA NAŢIONAL ARENA, ÎNTÎRZIATĂ

Argentinienii au vrut să trimită o selecţionată Under 25, dar s-au temut că-i batem rău :D

Articol de GSP - Publicat miercuri, 27 iulie 2011 00:00 / Actualizat miercuri, 27 iulie 2011 16:32

Argentina a luat în calcul varianta de a trimite în România, pentru amicalul de pe 10 august, o selecţionată Under 25, dar Federaţia "pumelor" a renunţat la idee.

 

Motivul? Experienţa nefericită pe care naţionala a avut-o la în cantonamentul de pregătire de dinaintea turneului Copa America (o înfrîngere ruşinoasă în faţa Nigeriei, scor 1-4, şi un alt eşec în faţa Poloniei, scor 1-2).

Iată echipa folosită de fostul tehnician Sergio Batista la meciul cu Nigeria:
Adrián Gabbarini (Independiente); Federico J. Fazio (Sevilla), Ezequiel Garay (Benfica), Emiliano Insúa (Galatasaray), Pablo J. Zabaleta (Manchester City); Fernando Belluschi (FC Porto), Mario A. Bolatti (Internacional), Tino Costa (Valencia), Osvaldo N. Gaitán (Benfica), Mauro Boselli (Genoa), Diego Perotti (Sevilla)

Întîlnirea amicală dintre România şi Argentina a fost scoasă din calendarul FIFA, următoarea partidă pentru a zecea selecţionată a lumii fiind cea cu Venezuela, din data de 2 august, de la Calcutta. "Tricolorii" ar fi trebuit să joace meciul de inaugurare a stadionului Naţional Arena împotriva argentinienilor, la 10 august.

Chiar dacă pînă acum "amicalul" Argentinei a figurat în programul lor pe site-ul FIFA.COM, acesta a dispărut în urma anunţului oficial al adversarilor noştri, conform căruia nu vor mai face deplasarea în România din cauza instabilităţii la nivelul băncii tehnice şi al lotului.

Preşedintele Federaţiei Române de Fotbal, Mircea Sandu, a anunţat că dacă Argentina nu va veni pentru "amicalul" de inaugurare a noii arene din Bucureşti, mai rămîn variantele Portugalia sau direct meciul contra Franţei, pe 6 septembrie.

VEZI REACŢIA PREŞEDINTELUI FRF, MIRCEA SANDU

A luat parte la un moment istoric în fotbalul românesc, acum lucrează pe TIR în Germania: „Patronii sunt foarte faini! Mai stau un an și mă întorc acasă”

„Traduceri avem?” » Cum se comportă „Hagi” Luțu la cursurile de director sportiv: „E disperat!”


Comentarii (9)
alexdelmihay
alexdelmihay  •  27 Iulie 2011, 18:17

Pot sa joace pe 2 august,dar nu pot pe zece? "următoarea partidă pentru a zecea selecţionată a lumii fiind cea cu Venezuela, din data de 2 august, de la Calcutta. "Tricolorii" ar fi trebuit să joace meciul de inaugurare a stadionului Naţional Arena împotriva argentinienilor, la 10 august".

alpin
alpin  •  27 Iulie 2011, 17:59

De mult n-am ras asa bine!!! Cea mai buna gluma a secolului!!! Cine sa-i bata pe argentinieni?!? Poate Lucian Bute!!!

sibian79
sibian79  •  27 Iulie 2011, 17:30

In ce le 10-12 zile ramase nu se mai poate organiza nimic, nici mcar un meci de old boys.

Vezi toate comentariile (9)
Comentează