FOTBAL  »  NATIONALA  »  DECLARAȚII

Argentinienii nu se plictisesc niciodată cu Maradona: "Singurul Mondial la care poate merge este acela de motociclism" :)

Articol de GSP - Publicat joi, 22 noiembrie 2018 20:18

Interimarul Lionel Scaloni (40 de ani) va deveni cel mai probabil noul selecționer al Argentinei. Diego Armando Maradona, cel mai mare fotbalist din istoria "pumelor", a ironizat decizia Federației.

"Avem un băiat în fruntea echipei naționale, pe Lionel Scaloni. Nu este vina lui că a fost pus acolo, problema este că el chiar crede că e antrenor și că va merge cu Argentina la Campionatul Mondial.

Singurul Mondial la care poate merge este acela de motociclism, nici vorbă la fotbal. Mă pufnește râsul când văd câți tehnicieni valoroși are țara -Menotti, Martino, Gareca, Gallardo. Totul e cu fundul în sus aici, în Argentina", a declarat Maradona într-o conferință de presă susținută în Mexic, unde antrenează echipa de liga a doua Dorados.

Scaloni ar urma să stea pe bancă până la ediția din 2019 a Copa America. 

Vezi și: FOOTBALL LEAKS Eric Mao, fața mafiei asiatice a pariurilor: negocieri cu Maradona, Neymar și Ronaldo, investiții mici, faliment și scandaluri de meciuri trucate în Europa. Românii, rol important în imperiul său ilegal

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează