NATIONALA  ·  ADVERSAR / OLANDA

Arjen Robben trece prin clipe dificile din cauza accidentărilor: "M-am gîndit să mă las. Şi nu e prima oară!"

Articol de - Publicat miercuri, 24 octombrie 2012 00:00 / Actualizat marti, 23 octombrie 2012 21:49

"Olandezul de sticlă" al lui Bayern nu este nici acum complet refăcut după ultima accidentare, o ruptură suferită la coapsă pe 25 septembrie


Are 28 de ani şi accidentările îl sufocă. Ultima, o ruptură musculară la coapsă, îl ţine departe de gazon pe Arjen Robben de 29 de zile. "Şi încă nu ştiu cînd o să revin. Durerea începe de la spate şi trece într-o clipă la coapsă", mărturiseşte aripa olandeză, care a avut cel puţin o leziune în fiecare dintre ultimele opt sezoane.

Aflat în Alpii bavarezi, unde l-a vizitat pe Sven Kramer, campionul olimpic batav la patinaj viteză, jucătorul lui Bayern Munchen a dezvăluit într-un interviu pentru televiziunea NOS: "M-am gîndit să mă las. Şi nu e prima oară. Am vrut de multe ori să-mi arunc ghetele şi să termin cu fotbalul".

Dar tatăl şi impresarul său, Hans Robben, neagă faptul că Arjen s-ar putea retrage acum: "Se va întoarce la Bayern cît de curînd posibil. Fiul meu e frustrat, însă nu va renunţa".


"Am o listă de accidentări lungă pînă la tavan, ceea ce mă întristează de multe ori"

Arjen Robben, atacant Bayern

20 de accidentări a avut Arjen Robben în ultimii cinci ani, la Real Madrid (2007-2009) şi Bayern (2009-2012)

4 leziuni a suferit jucătorul olandez numai în primele două luni ale acestui sezon; trei dintre ele la coapsăLa o zi după asasinarea lui Emi Pian, peste 100 de capi, crema interlopilor din toată țara și din străinătate, s-au adunat la îndemnul unui influent interlop. Ce a urmat este de-a dreptul sfidător. Poliția s-a dus peste ei și...
Libertatea
Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Agenda
Oră Competiție / Post TV
12:00 Snooker
CM Snooker
Eurosport
22:00 Europa League
Sferturi: Inter-Leverkusen
Digi 1 , Look Sport, Telekom
22:00 Europa League
Man. United - Copenhaga
Digi 2, Look Plus, Telekom
Program TV complet

Liga 1