FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA - NORVEGIA

Armata ajută FRF » Bixi Mocanu, gratuitate pentru Răzvan Burleanu, înainte de România - Norvegia: „Așa am considerat noi”

Articol de - Publicat joi, 03 octombrie 2019 13:09

Naționala de fotbal a Norvegiei se va antrena pe terenul 6 din Ghencea înaintea meciului cu România din 15 octombrie, de la ora 21:45.

Răzvan Burleanu i-a cerut direct lui Bixi Mocanu să-l ajute în acest demers, iar comandantul CSA a răspuns imediat afirmativ. Mai mult, Clubul Sportiv al Armatei nu va primi niciun leu în urma solicitării FRF, pentru că Bixi Mocanu n-a avut nicio pretenție financiară. 

Comandantul CSA s-a angajat în schimb să îmbunătățească starea terenului respectiv până la apariția norvegienilor. 

„Am primit o solicitare de la FRF și am considerat că e frumos să răspundem pozitiv în condițiile în care avem oaspeți străini. Norvegienii se vor antrena pe terenul 6. E adevărat că vom mai face niște îmbunătățiri la acel teren, dar nu doar pentru antrenamentul norvegienilor, ci și pentru clubul nostru”, a declarat Bixi Mocanu pentru GSP.ro. 

Întrebat cât va plăti FRF către CSA pentru acest privilegiu, Bixi Mocanu a răspuns scurt: „Sincer, n-am idee”.

În mod normal, Federația plătește aproximativ 700 de lei pentru o oră de antrenament pe un teren de fotbal fără nocturnă. Dacă suprafața de joc e luminată, suma crește până la 1.000 de lei pe oră.

CLASAMENT GRUPA F

PROGRAMUL ROMÂNIEI

  • 12 octombrie 2019: Feroe – România (ora 19:00)
  • 15 octombrie 2019: România – Norvegia (ora 21:45)
  • 15 noiembrie 2019: România – Suedia (ora 21:45)
  • 18 noiembrie 2019: Spania – România (ora 21:45)

VEZI ȘI:

EXCLUSIV Florin Talpan, în război și cu un UEFAntastic: „Puneți mâna și citiți Constituția României

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (1)
nealiniatul
nealiniatul  •  04 Octombrie 2019, 08:17

Nu prea vad unde este marele favor ca pun la dispozitie un teren de antrenament construit si intretinut din banii publici, nu din banii familiilor Talpan sau Mocanu. De altfel se vede ce bine administreaza astia baza aia sportiva a armatei, deci a statului si implicit a tuturor platitorilor de taxe si impozite. Intrebat cit ii platesc radunde: "nu sm nici o idee". Sigur , omul are muult prea multe razboaie si batalii de organizat, iar asta este doar un fleac.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează