FOTBAL  »  NATIONALA  »  UNGARIA - ROMÂNIA, 4 SEPTEMBRIE, 21:45, TVR1, GSP.RO

”Astrali” stingheri » Budescu și Alibec n-au părut în apele lor la primul antrenament cu Iordănescu

Budescu e la selecția cu numărul 11 pentru prima reprezentivă, fiind pe teren doar în trei partide
Budescu e la selecția cu numărul 11 pentru prima reprezentivă, fiind pe teren doar în trei partide

Articol de , - Publicat marti, 01 septembrie 2015 00:00

Problemele de adaptare nu sînt singurele. Torje și-a spart capul și e incert privind meciul cu Ungaria.

"Tricolorii" au susținut ieri seară primul antrenament înaintea partidei de la Budapesta. În urma discuțiilor privind selecția lui Anghel Iordănescu, în centrul atenției reunirii de la Mogoșoaia s-au aflat Denis Alibec și Budescu.

Atacanții Astrei au părut stingheri și timorați la ședința de pregătire de ieri, vizibil afectați de faptul că au fost criticați de antrenor chiar și în prima conferință de presă a "naționalei". Cei doi s-au separat de colectiv și, în debutul antrenamentului, au preferat un schimb de pase cu fostul coleg Alexandru Mățel.

Bumba de urgență

"Generalul" a fost nevoit să apeleze la un al 25-lea "tricolor": după ce și-a spart capul în meciul de duminică împotriva celor de la Sivasspor, Gabi Torje n-a fost prezent la reunire. Mijlocașul a avut nevoie de 6 copci și a aterizat la București astă-noapte.

Puiu l-a chemat de urgență pe Claudiu Bumba, aflat în pregătire cu "naționala" U21: "Era vizibil îngrijorat de starea lui Torje. S-a dus la secunzi și le-a spus să-l cheme pe Bumba. Rămîne de văzut dacă îl va păstra. Se va lua o decizie după ce Torje va fi supus unui control amănunțit", au explicat sursele Gazetei. Mijlocașul lui Hapoel Tel Aviv are un singur meci în tricoul "naționalei".

S-au antrenat separat

Cei trei jucători de la Astra, Budescu, Lung jr și Alibec, împreună cu steliștii Adi Popa și Chipciu s-au pregătit separat de restul lotului în primul sfert de oră. Fotbaliștii au fost trimiși de selecționer să facă alergări ușoare, în timp ce Raț și compania executau exercițiile obișnuite.

"Talismanul meu e Budescu!"

Denis Alibec, 24 ani, spune că nu are emoții și e încrezător în șansele sale de a se impune printre "tricolori".

Atacantul Astrei a mai evoluat pentru prima reprezentativă într-un amical în 2013: "Nu mă așteptam să fiu chemat, a fost o surpriză. Am fost anunțat de convocare cînd eram pe drumul de întoarcere acasă, după meciul nostru de la Ploiești. Mă bucură și mă onorează această convocare, sper să și debutez cu adevărat pentru prima reprezentativă, pentru că acum doi ani am jucat doar 25 de minute în amicalul cu Polonia, care nu a contat în palmares. Ne așteaptă două partide extrem de dificile și importante, sper să trecem cu bine de ele, să ne calificăm la Euro".

Alibec spune că nu și-a pus nimic deosebit în bagajul pentru lot. "De acasă nu mi-am luat decît ghetele e joc. În rest, talismanul meu este Budescu! Îmi e de ajuns că îl iau cu mine la lot!", a glumit vîrful giurgiuvenilor.

8 goluriau împreună Budescu și Alibec în acest sezon de Liga 1

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (6)
steaua1986forever
steaua1986forever  •  01 Septembrie 2015, 13:15

Alibec este un prieten de fotbalist iar Budescu e *** prieten cu oala de sarmale, cu mult prea multe figuri in cap, un pic de talent si cam atat....nu o sa ajunga niciodata fotbalist. La fel cum nu o sa ajunga nici Chipciu, Adi Popa, Dodel, fratii Costea, Mitea si altii care au mimat fotbalul si mai ales munca.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

borat101
borat101  •  01 Septembrie 2015, 11:42

Vreajeala. Si ei stie saracii cau au fost chemati la Nationala sa faca banca de rezerve. Asa a patit KESERU, Max Nicu, SANMARTEAN, PANTILIMON, etc..

xftw
xftw  •  01 Septembrie 2015, 10:24
Postat de juliusmad pe 01 Septembrie 2015, 09:42

hahahaha, ogica, ti-as raspunde daca nu as sti ca esti doar un amarat de postac

Nu tin partea nimanui,dar Chipciu este intr-o scadere clara de forma,asta nu se poate nega. Dar asa cum si Piturca sau Lucescu aveau obsesiile lor legate de unii jucatori,probabil asa se intampla cu Iordanescu si Chipciu.

Vezi toate comentariile (6)
Comentează