FOTBAL  »  NATIONALA  »  KAZAHSTAN - ROMÂNIA 0-0

Atac la jucătorii României după meciul cu Kazahstan: "Nu e normal să se plângă! Dacă dăm vina pe jocul dur, înseamnă că nu am progresat și e o problemă"

FOTO: Alex Nicodim
FOTO: Alex Nicodim

Articol de GSP - Publicat miercuri, 12 octombrie 2016 14:54

România a făcut doar egal cu Kazahstan, 0-0, la capătul unui meci în care "tricolorii" au acuzat maniera de arbitraj a portughezului Manuel de Sousa.

Ionuț Lupescu, director tehnic la UEFA, a vorbit despre meciul României și a spus că jucătorii nu ar trebui să se plângă de gazon și de duritățile adversarilor.

" Romania nu este singura echipă care a jucat pe un teren artificial. Din câte știu, Romania este obișnuită să joace pe terenuri proaste pentru că la noi în țară, în ultimii ani, nu am avut terenuri bune. Probabil, terenul din Kazahstan a fost omologat de FIFA.

În meciurile internaționale este o anumită duritate. Dacă acum începem să dăm vina pe acest lucru, înseamnă că fotbalul românesc nu a progresat. Cum să știe jucătorii Kazahstanului că au voie cu durități? Așa a decis arbitrul. Dacă stam să ne plângem ca ceilalți joacă dur și noi nu jucăm dur, avem noi o problemă, la jucatori. Ce înseamnă că au jucat aia dur și noi nu am jucat dur?

Nu știu dacă este normal pentru o națiune să se plângă de acest lucru. Nu am auzit la alte națiuni mari să se plângă", a declarat Lupescu la DolceSport.

Citește și: Ne-a zis pas la două penalty-uri! Chipciu a fost împins și lovit în careu, Grigore a fost scos de tot din joc

Clasament grupa E:

1. Muntenegru 7p 3j 7-1 golaveraj
2. Polonia 7p 3j 7-5
3. România 5p 3j 6-1
4. Danemarca 3p 3j 3-4
5. Kazahstan 2p 3j 2-7
6. Armenia 0p 3j 1-8

Urmează să se joace: România - Polonia (11 noiembrie), România - Danemarca (26 martie 2017), Polonia - România (10 iunie), România - Armenia (1 septembrie), Muntenegru - România (4 septembrie), România - Kazahstan (5 octombrie), Danemarca - România (8 octombrie)

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (48)
ovidiu_3003
ovidiu_3003  •  13 Octombrie 2016, 05:15

Lupescu ...un tradator de neam si tara ...cum sa aperi o asemenea mizerie ?,,,decat daca esti corupt ...

sorin965
sorin965  •  12 Octombrie 2016, 23:13

Problema nu este ca ei au jucat dur ci ca le-a fost permis si chiar au excelat . Terenul a fost chiar mai prost decat al nostru . Au fost faze de rosu care nu au fost penalizate nici macar cu averisment sau mai rau nici cu vreo lovitura libera macar .

conasu_boeru
conasu_boeru  •  12 Octombrie 2016, 21:52

Lupescu vorbeste din calitatea pe care o are la UEFA și sigur nu poate lovi în cei care au omologat acest teren pentru ca sigur a fost acolo o situatie de coruptie clară !!! Sunt sigur că nu a văzut meciul , altfel avea altă depozitie !

Vezi toate comentariile (48)
Comentează