FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA - DANEMARCA 0-0

Au venit degeaba! Scouterii unor echipe importante au urmărit un jucător al României în meciul cu Danemarca

Articol de GSP - Publicat luni, 27 martie 2017 08:54

România și Danemarca au terminat la egalitate, 0-0, într-un meci din preliminariile CM 2018, iar "tricolorii" sunt pe locul 4.

Mai mulți oficiali ai unor echipe importante au fost prezenți la meci pentru a-i urmări pe jucători.

Reprezentanţii a două cluburi din Turcia, Fenerbahce şi Konyaspor, au fost aseară la partidă, alături de alţi scouteri europeni, pentru a-l urmări în special pe Claudiu Keşeru. Atacantul lui Ludogoreţ ar putea face obiectul unor tratative la vară, românul fiind monitorizat pentru transfer. 

Deși este în formă în Bulgaria, atacantul României a avut o seară neagră. Keșeru a ratat două ocazii imense și a fost cel mai slab de pe teren, primind nota 3 din partea Gazetei Sporturilor.

4.000.000 €este cota lui Keșeru, potrivit transfermarkt.de

Keșeru, 30 de ani, este la Ludogoreț din 2015, fiind transferat de la Al-Gharafa. În acest sezon a marcat 19 goluri în 22 de partide, fiind golgeterul campionatului. A mai jucat la FC Nantes, Tours, Angers, Bastia și Steaua.

CLASAMENTUL GRUPEI E:

Echipă Puncte
1. Polonia 13
2. Muntenegru 7
3. Danemarca 7
4. România 6
5. Armenia 6
6. Kazahstan 2

URMEAZĂ SĂ SE JOACE:

10 iunie 2017: Kazahstan- Danemarca, Muntenegru-Armenia, Polonia-România

1 septembrie 2017: Kazahstan- Muntenegru, Danemarca- Polonia, România- Armenia

4 septembrie 2017: Armenia- Danemarca, Muntenegru- România, Polonia- Kazahstan

5 octombrie 2017: România-Kazahstan, Muntenegru-Danemarca, Armenia-Polonia

8 octombrie 2017: Danemarca- România, Kazahstan- Armenia, Polonia-Muntenegru

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (13)
gogucovasna9
gogucovasna9  •  27 Martie 2017, 16:22

Ce sa vada? Niste *** expirate ? niste tepe date prin Europa de prodanca si jiji-puscarie??? Atata i-a laudat presa de Daum i-a luat la nationala??? 9 din 11 titulari fosti sau actuali *** de-ai lui jiji-prodanca??? Unii nici nu joaca la echipele de club iar unul e chiar capitanul echipei noastre??? Ba voi sunteti normali???

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

dinamo_fan
dinamo_fan  •  27 Martie 2017, 13:39
Postat de utraian pe 27 Martie 2017, 11:46

Mai nou se premiaza alergatul aiurea? A alergat ca proasta-n porumb... Toti au facut-o. Hai sa nu mai cautam scuze. Keseru a fost din alt film, iar ceilalti jucau de parca atunci invatau sa dea cu piciorul in minge. N-am pomenit in viata mea ca echipa nationala sa n-aiba nici macar un corner. Patetici, lipsiti de imaginatie, falimentari, macar daca veneau bauti la meci ca dinamovistii aia 3, aveau macar o scuza. ASa sunt doar total paraleli cu fotbalul.

te-as ruga sa cauti in dex cuvantul "patetic" ca sa aflii ca nu inseamna ce crezi tu ca inseamna.

cainelup
cainelup  •  27 Martie 2017, 12:11

Au venit scouteri de la 2 echipe din Turcia, plus altii din Europa, cum ar fi Transnistria, Kazahstan si Belarus. Hai ca au avut ce vedea, sa reusesti sa dai ca Keseru, vertical, cu latul, de la 5 metri de poarta, nu-i la indemana oricui.

Vezi toate comentariile (13)
Comentează