FOTBAL  »  NATIONALA  »  AUSTRIA - ROMÂNIA 2-3

AUSTRIA - ROMÂNIA 2-3. Nici Maxim, nici Alibec » Cine l-a impresionat pe internaționalul cu două turnee finale în CV: „A jucat extraordinar!”

Cosmin Moți a evidențiat jocul făcut de Alexandru Crețu. foto: Raed Krishan +49   FOTO
Cosmin Moți a evidențiat jocul făcut de Alexandru Crețu. foto: Raed Krishan

Articol de - Publicat marti, 08 septembrie 2020 04:42 / Actualizat marti, 08 septembrie 2020 14:07

Cosmin Moți (35 de ani), fundașul celor de la Ludogorets Razgrad, a avut un remarcat-surpriză după victoria României din Austria, scor 3-2. Mijlocașul Alexandru Crețu (28 de ani) l-a impresionat în mod deosebit pe fostul dinamovist. 

În direct la GSP Live, Moți, cel care a prins alături de „tricolori” turneele finale din 2008 și 2016, a evidențiat jocul mijlocașului de la Maribor, convocat în premieră la națională pentru „dubla” cu Austria și Irlanda de Nord. Totodată, „veteranul” lui Ludogorets a sărit în apărarea fundașului Ionuț Nedelcearu (24 de ani), cel care a fost criticat după remiza cu Irlanda de Nord, 1-1. 

„Sunt fericit pentru rezultat și pentru joc. Vă spun sincer, mie mi-a plăcut jocul și cu Irlanda de Nord. Cu Austria, am condus jocul de la început până la final. Au avut elan austriecii pe final, dar e o victorie meritată a României. Mi-a plăcut Crețu, a jucat extraordinar, fără greșeală. Toți mi-au plăcut, nu e cineva care să fi jucat mai slab”, a declarat Moți. 

7a fost nota primită de Alexandru Crețu din partea Gazetei Sporturilor

Cosmin Moți: „Să nu le mai sărim în cap după o greșeală”

Nedelcearu e un jucător tânăr, nu trebuie să sărim în capul lui după o greșeală sau după un meci mai nereușit. E un jucător bun, îmi place foarte mult. Are viitor, dar se mai întâmplă să greșească. Cred că trebuie să fim mai încrezători în jucătorii tineri, nu să le sărim în cap la prima eroarre”- Cosmin Moți

FOTO. Cele mai spectauloase imagini din confruntarea Austria - România 2-3

+45 FOTO
  • foto: Raed Krishan

Liga Națiunilor » Clasament Liga B, grupa 1 

AUSTRIA - ROMÂNIA 2-3. Nici Maxim, nici Alibec » Cine l-a impresionat pe internaționalul cu două turnee finale în CV: „A jucat extraordinar!”

Citește și alte știri despre naționala României:

Mirel Rădoi, mesaj pentru „tricolori” după primul său succes la națională + cum l-a ajutat Cosmin Contra

Marius Șumudică, dat pe spate de Mirel Rădoi: „Nu mă așteptam la așa ceva! Va deveni un mare antrenor!”

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (6)
tandd
tandd  •  08 Septembrie 2020, 12:46
Postat de ang3ldev1l pe 08 Septembrie 2020, 11:01

Era lui Piturca ne-a lasat pe locul 7 in lume, cand inca mai bateam echipe mari si nu dintr-astea second hand gen Austria, iar era lui Catastrofa Daumn si Catastorfa Cosimin, ne-a dus direct in beci!

era vorba doar de stil de joc,e clar ca poate esenta nu e sa ataci si unde nu poti,dar noi ne aparam supra aglomerat cu oricine si aveam un joc urat urat cam ca a lui dan petrescu la cluj.Nu stiu daca microbistii au vreun orgasm vazand echipa 90 min in 30 m ai nostri.Macar acum atacam,poate stim sa ne si aparam compact cine stie,o sa vedem,toata lumea a zis ca inceputul e promitator nu ca am jucat ca barcelona

tandd
tandd  •  08 Septembrie 2020, 12:44
Postat de lukis pe 08 Septembrie 2020, 10:50

Oare la pimul gol al austriecilor si la prima lor mare ocazie din mijlocul careului, nu Cretu trebuia sa "inchida"? In timpul transmisiei directe sa vazut cum el vine intarziat catre ambii finalizatori.

prima ocazie n-am vazut-o,dar la gol .....sut din careu?pai fundasii noostri centrali unde erau?am jucat cu un singur inchizator,nu le poate face cretu pe toate

ang3ldev1l
ang3ldev1l  •  08 Septembrie 2020, 11:01
Postat de marcelclujnapoca pe 08 Septembrie 2020, 10:22

Am scapat de era Piturca ...unde ne aparam si daca luam 5 de la Danemarca !

Era lui Piturca ne-a lasat pe locul 7 in lume, cand inca mai bateam echipe mari si nu dintr-astea second hand gen Austria, iar era lui Catastrofa Daumn si Catastorfa Cosimin, ne-a dus direct in beci!

Vezi toate comentariile (6)
Comentează