FOTBAL  »  NATIONALA  »  LIGA NAȚIUNILOR

AUSTRIA - ROMÂNIA 2-3. Verdict din „Generația de Aur”: „Facem marcaj larg chiar și când avem mai mulți oameni în zona careului”

România este lider în grupa de Liga Națiunilor după două runde +49   FOTO
România este lider în grupa de Liga Națiunilor după două runde

Articol de - Publicat marti, 08 septembrie 2020 17:18 / Actualizat marti, 08 septembrie 2020 18:16

AUSTRIA - ROMÂNIA 2-3. Din Elveția, unde lucrează la UEFA, Ionuț Lupescu (51 de ani) abordează cu echilibru primele două meciuri ale „tricolorilor" în Liga Națiunilor: „Nu cred că echipa a evoluat slab cu Irlanda de Nord și nici foarte bine cu Austria, așa cum a interpretat presa. Per ansamblu, e benefic faptul că e o abordare a meciurilor cu jucători cu potențial ofensiv mai mare, dar important e acum să se analizeze la rece lucrurile pozitive și carențele arătate în ambele jocuri".

Detaliază: „Am avut și ghinion cu Irlanda de Nord, ne-am creat multe ocazii când am beneficiat de avantajul omului în plus, dar pe o eroare de concentrare a rezultat un nemeritat 1-1. Sigur, am câștigat apoi în Austria, dar golurile primite și alte ocazii ale adversarului au arătat că avem un marcaj larg chiar și atunci când aducem mai mulți oameni în zona careului. Ăsta e doar un mic exemplu, nu e normal să fac eu acum analize, sunt destui specialiști acolo care pot face asta".

AICI ai toate detaliile despre meciul Austria - România 2-3

„Mi-a plăcut partida. Noi am jucat bine și cu Irlanda de Nord, numai că am avut același ghinion ca pe vremea lui Mircea Lucescu. Am văzut o schimbare la echipa națională. Nu mai suntem o echipă reactivă. Am căutat jocul, băieții și-au creat ocazii. Chiar a fost un meci spectaculos. E un lucru pozitiv faptul că România joacă atât de deschis”, a spus Orac pentru GSP.ro.

Ionuț Lupescu: „Jocul din Islanda e cel care contează"

Lupescu spune că „România a arătat curaj pe alocuri, în anumite momente, dar e un prim pas, cu un nou selecționer. Trebuie să-i dăm timp, dar la acest nivel nimeni nu are răbdare. Lumea vrea rezultate. Lucrurile nu prea au mers bine după Euro 2016, dar important e acum jocul din Islanda, fiindcă cele de până acum au reprezentat cumva partide amicale în format oficial. Meciul de la Reykjavik e cel care contează cel mai mult. Acolo va trebui să marcăm, echipa să funcționeze ca un tot unitar, băieții să alerge, să muncească unul pentru altul. Să nu aibă niciun fel de complexe!".

Nu cred că trebuie să fie mare sărbătoare după victoria din Austria. Vă dau un exemplu: Bayern n-a celebrat deloc succesul cu 8-2 contra Barcelonei. Și-au urmărit țelul final, să câștige Liga Campionilor
Ionuț Lupescu

Liga Națiunilor » Clasament Liga B, Grupa 1

AUSTRIA - ROMÂNIA 2-3. Verdict din „Generația de Aur”: „Facem marcaj larg chiar și când avem mai mulți oameni în zona careului”

FOTO Cele mai tari imagini din meciul Austria - România 2-3

+45 FOTO

Citește mai multe știri despre meciul Austria - România 2-3:

Denis Alibec, marcatorul primului gol: „Am vrut să mergem peste ei, la asta am lucrat”

Șumudică, dat pe spate de Mirel Rădoi: „Nu mă așteptam la așa ceva! Va deveni un mare antrenor!”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (9)
dubluv
dubluv  •  08 Septembrie 2020, 23:04

Lupescu nu zicea ca indiferent de rezultatul alegerilor pentru sefia FRF nu se mai intoarce la UEFA? Iar o sa scrie Ioanitoaia un articol in care o sa demonstreze cat de mincinos e Burleanu.

briceag
briceag  •  08 Septembrie 2020, 21:27

Daca era vreunul de la Dinamo, cred ca sarea in sus! E si invidios pe Radoi.

1401192300199411
Daniel Irimescu  •  08 Septembrie 2020, 21:03
Postat de 81mada pe 08 Septembrie 2020, 20:09

Frate mai bine revelion decat parastas

Revelion nu o sa mai exista niciodata Tine minte

Vezi toate comentariile (9)
Comentează
Close