FOTBAL  »  NATIONALA  »  AUSTRIA - ROMÂNIA

AUSTRIA - ROMÂNIA. VIDEO Ianis Hagi a remarcat 5 schimbări aduse de Rădoi față de mandatul lui Contra

Mirel Rădoi și Ianis Hagi. foto: GSP +20   FOTO
Mirel Rădoi și Ianis Hagi. foto: GSP

Articol de GSP - Publicat duminica, 06 septembrie 2020 17:51 / Actualizat duminica, 06 septembrie 2020 19:31

Înainte de Austria - România, cel de-al doilea meci al „tricolorilor” din Liga Națiunilor, Ianis Hagi (21 de ani),  a acordat un interviu site-ului oficial al FRF, în care a adus în discuție noutățile aduse Mirel Rădoi la prima reprezentativă. 

Schimbat de Rădoi la pauză în meciul cu Irlanda de Nord (1-1), Ianis Hagi se declară impresionat de metodele lui Mirel Rădoi. Fiul lui Hagi a explicat ce l-a mulțumit la jocul naționalei din partida cu irlanda de Nord: 

„Pasăm mult mai mult, suntem mai curajoși, ne apărăm mai sus, recuperăm repede și nu-i mai așteptăm pe adversari să ne dea mingea. Am avut foarte multe ocazii față de meciurile pe care le-am avut în trecut. Putem să punem probleme echipelor mult mai bune și sunt încrezător în ce am început cu noul antrenor. 

Acum întâlnim o echipă mai bine cotată și spațiile vor fi mult mai mari. Trebuie să profităm de punctele lor slabe. Sunt pozitiv și cred că va fi mult mai bine ce va urma la echipa națională față de primele 11 meciuri”, a declarat Ianis Hagi, într-un interviu acordat pentru FRF. 

FOTO. Sosirea „tricolorilor” în Austria: 

+16 FOTO

VIDEO Match Preview Austria - România

Citește și alte știri despre naționala României: 

AUSTRIA - ROMÂNIA. Florin Prunea, drastic cu „tricolorii”: „Suntem slabi! Ne batem cu Irlanda de Nord pentru locul 3”

ROMÂNIA - IRLANDA DE NORD 1-1. Mesajul lui Ianis Hagi după avalanșa de critici: „E doar începutul”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (10)
remarque
remarque  •  07 Septembrie 2020, 12:28

cat de logica e afirmatia lui Ianis: e o echipa mai bine cotata, deci vor fi spatii mai mari....Ce legatura are cota cu spatiile? Sper sa creasca odata si Ianis ca m-am saturat sa fie in teren doar pentru ca e umflat cu pompa. Sa ajunga odata sa fie selectionat pentru valoarea si forma lui, nu pentru insistentele lui tacsu

gigelos
gigelos  •  07 Septembrie 2020, 10:08

Parea de bun simt copilul asta .Dar se vede treaba ca este chiar nesimtit . are si opinii cand ar trebui sa spuna , eu nu am inca dreptul sa vorbesc , cand voi dovedi ceva voi veni sa dau interviuri . Alt mort speranta si asta .

nicolaedobrin
nicolaedobrin  •  06 Septembrie 2020, 21:31

A bagat Radoi rahiticul pe teren ca sa se mai echilibreze cântarul cu Alibec si Nistor.

Vezi toate comentariile (10)
Comentează