FOTBAL  »  NATIONALA  »  AUSTRIA - ROMÂNIA 2-3

EXCLUSIV Remarca amuzantă a unui fost „tricolor” după succesul din Austria: „N-am fi fost România dacă nu terminam meciul cu morcovul în fund, cu tot cu iepure!”

România s-a impus în Austria, scor 3-2 // foto: Raed Krishan
România s-a impus în Austria, scor 3-2 // foto: Raed Krishan

Articol de - Publicat marti, 08 septembrie 2020 17:00 / Actualizat marti, 08 septembrie 2020 17:09

Fostul internațional Marius Niculae (39 de ani) se alătură corului laudativ al „tricolorilor” după succesul reconfortant de la Klagenfurt, scor 3-2 cu Austria.

„M-a cucerit curajul lui Mirel de a pune pe teren o echipă pur ofensivă, cu atitudine, agresivitate și implicare, chiar dacă am avut în față cel mai periculos adversar din grupă. Asta e dovada că nu ne temem de nimeni și trebuie să mergem cu același spirit și în Islanda. 

Acolo nu vom putea însă începe cu siguranță în același fel avântat, cum s-a petrecut în Austria, fiindcă vom întâlni un adversar organizat impecabil și cu o miză crescută pe masă. Va fi total diferit. Nu vom avea spații și ne vor pune probabil mult la încercare pe contraatacuri și faze fixe”.

Preferații lui Marius Niculae

Niculae a vorbit și despre oamenii care i-au plăcut contra Austriei: „În primul rând, Crețu părea că e la mijlocul terenului de când lumea. A arătat spirit de sacrificiu, mobilitate, efort. Alibec era și momentul să-și pună talentul și experiența în slujba naționalei. Maxim a făcut diferența cu o finalizare de clasă, cu sânge rece. Iar Dragoș Grigore și-a făcut un cadou de ziua lui prin golul înscris. 

Am și vorbit după partidă. Era fericit. Nici nu prea am putut dialoga mult, că se auzea o gălăgie infernală pe fundal de la erupția de bucurie a băieților”.

Și o observație critică: „N-am fi fost România dacă nu terminam meciul cu morcovul în fund, cu tot cu iepure! La 3-1 ne-am cam relaxat, iar după ce s-a făcut 3-2 a trebuit să stăm cu emoții mari de tot până la fluierul final”.

VIDEO Sărbătoare în vestiarul naționalei după victorie

Mai multe știri despre Austria - România:

„Ianis Hagi e asasinat! Să-l rebotezăm” » Revoltă după victoria României din Liga Națiunilor

Mirel Rădoi, mesaj pentru „tricolori” după primul său succes la națională + cum l-a ajutat Cosmin Contra

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (4)
1401192300199411
Daniel Irimescu  •  08 Septembrie 2020, 18:15
Postat de marcelclujnapoca pe 08 Septembrie 2020, 18:08

Vorbiti de meciurile STELEI86 cand la inceputurile de meci ii luau cu fulgi cu tot pe toti care calcau in GHencea ! Arhitectul atunci era Emeric Jenei ....de la care a invatat cate ceva si RADOI ! O analiza merita la toate televiziunile de sport care au timp si meciurile la dispozitie....

Atunci echipele romanesti nu aveau voie sa transfere jucatori din afara tzarii. Nu permiteau nationalistii romani. Romanii intilneau echipe occidentale intesate cu sud americani asiatici africani polul nord etc

1401192300199411
Daniel Irimescu  •  08 Septembrie 2020, 18:10
Postat de Christian Ciuca pe 08 Septembrie 2020, 17:22

si asa si e, la absolut orice meci indiferent cu cine jucăm ne țîțîie toate alea, avem iepurele cît Godzila, ditamai urecheatu cît King-Kong, secundele se fac minute si in ultimu sfert de oră ritmu cardiac atinge paroxismu, practic sfertu ăla de oră durează o eternitate, ne pierdem, nu mai miscăm, tremurăm ca iepurii in fața vulpii.

Lai chiar te astepti sa ne doninam adversarul 94 de minute si dupa aia s o aruncam in out ?

marcelclujnapoca
marcelclujnapoca  •  08 Septembrie 2020, 18:08

Vorbiti de meciurile STELEI86 cand la inceputurile de meci ii luau cu fulgi cu tot pe toti care calcau in GHencea ! Arhitectul atunci era Emeric Jenei ....de la care a invatat cate ceva si RADOI ! O analiza merita la toate televiziunile de sport care au timp si meciurile la dispozitie....

Vezi toate comentariile (4)
Comentează